14 February 2017

YSTÄVÄNPÄIVÄ(LAHJA)

IMG_2100
Hyvää ystävänpäivää kaikille!

P kotiutti tänään kuvan kameran ihan yllärinä, vähän niin kuin ystävänpäivälahjana - todellisuudessa oltiin ehditty miettiä kyseisen kameran ostoa jo tovi jos toinenkin. Nyt luonnollisesti tekisi koko ajan mieli räpsiä kuvia jopa tiskialtaasta, muttei raaski, kun filmit on niin kalliita. Otettiin kuitenkin yksi testikuva, ja voin taas todeta miten paljon tykkään tämmösistä polaroid-kuvista!

Molemmilla oli tänään vapaapäivä, ja ne on nykyään aika harvinaista herkkua, kun P tekee ihan hirveästi töitä :-D Tämänkin yhteisen vapaapäivän vaatimalla vaadin!! Onhan tässä ollut vähän totuttelemista, kun vuosi takaperin oltiin molemmat työttömiä... Ystävänpäivästä huolimatta ei kuitenkaan tehty tänään mitään, nytkin ollaan melkein koko päivä napotettu eri huoneissa, mutta se läsnäolo, tai se että tietää toisen olevan siellä toisessa huoneessa, on kieltämättä parasta ikinä. Oltaisiin ehkä menty leffaankin, jos siellä olisi pyörinyt jotain mielenkiintoista.
IMG_2104
Aloitin hömppäteeman itse asiassa jo eilen ostamalla ainoastaan pinkkejä irttareita, joita oli aika ällöttävää syödä, koska suosin lähinnä kovia ja tulisia nameja. Illalla tietenkin katsottiin itkuleffa.

Eli tällaista täällä tänään (ja eilen)! Palailen taas pian tai "pian". Muistakaa ystäviänne ja rakkaitanne! Olen itse siinä vähän huono, joten jos/kun tätä lukee joku läheinen, niin muista että olet minulle rakas! <3

1 comment:

  1. Tuollainen kamera olisi niin ihana!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    ReplyDelete