3 February 2017

OMAKUVA

IMG_1843IMG_1850IMG_1816 Otin itsestäni pari päivää sitten tuollaisia omakuvia. Aloitin Instagramin puolella yhden kuvahaasteen, jossa ensimmäinen kuva oli self portrait.

Musta on aina tosi mielenkiintoista ottaa kuvia itsestään ilman, että se kännykkä tai kamera on sun omassa kädessä. Itse ainakin huomaan, että kasvot näyttää ihan erilaisilta, kuin käsivaralla otetuissa kuvissa. Kasvojen virheet peittyy aika herkästi "perinteisissä nykyajan selfieissä", kännykän kameran laadusta puhumattakaan, mutta näissä kuvissa nekin näkyy, mikä on itse asiassa ihan kiva. Myös "virheet" ovat kauniita. Mulla on esimerkiksi ihan vino suu, itsessään vinoja ja toispuoleisia kasvoja unohtamatta. Silmäluomet ovat raskaat ja katse yleensäkin, ellen pidä naamaani ojennuksessa, niin kuin teenkin ensimmäisessä ja kolmannessa kuvassa. (Jos olisin täysin rentona, kulmakarvani katoaisivat sankojen taakse :-D) Silmätkin karsastavat. Eihän näitä juttuja välttämättä kukaan muu huomaa, ellei erikseen mainitse.

Voin kyllä myöntää, että monta vuotta ehdin murehtia vinoa suuta! Tai äidinäidiltä perittyä, raskasta katsetta, koska luomivärit eivät koskaan asettuneet saati näyttäneet samalta kuin jollain mallilla. Huvittavinta on ollut nähdä todella vanhoja kuvia esimerkiksi mummon äidistä ja tämän siskoista: kaikilla on se sama, raskas katse, mikä on mahdollisesta tympeydestään huolimatta aika viehättävä! 

En nyt käske teitä rakastamaan ulkonäkönne mahdollisia virheitä, mutta ei niiden inhoamiseenkaan kannata energiaa kuluttaa. Kuvittelemanne virhe voi olla jonkun mielestä kauneinta maailmassa!

Mikä on sinun kaunis virheesi?

2 comments:

  1. Huikeita kuvia sinusta, oot ihanan persoonallisen näköinen! Ja toi kaulakoru *sydänsilmäemoji*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi, kiitos paljon kommentistasi! :-)

      Delete