23 February 2017

MAKKARIN PÄIVITYSTÄ

Makkariimme kyllästyneenä vaadin P:tä vaihtamaan kanssani järjestystä. Alkuun sitä oltiin niin nihkeenä koko ajatusta kohtaan, mutta jälkeenpäin uusi järjestys onkin kuulemma nerokas! Kiitos minun! Aiempaa järjestystä voi halutessaan tarkastella tästä.
IMG_2191
Sänky ja P:n työpöytä vaihtoivat päikseen paikkoja. Sänky on siis heti oviaukon vieressä. Tuotiin olkkarista muutama taulu tänne, koska seinä olisi muuten huutanut tyhjyyttään. Mua aina huvittaa miten meidän työpisteet eroaa niin paljon toisistaan :-D Mulla on semmoinen boheemin runotytön paratiisi ja P:n nurkka on puolestaan nörttien johtohelvetti - sentään tuoli on sävyiltään lämmin. Ehkä joku kasvi pelastaisi sen?
IMG_2193IMG_2204IMG_2189IMG_2188
Nurkassa lojuva pöytälamppu on ihanan överi. Hyvää valaistusta se ei todellakaan takaa, mutta tunnelmaa sitäkin enemmän!

Vaaterekki pysyi tutulla paikallaan, mutta pöydän siirsin ikkunan alle - nyt mun kaikelle roinalle on ikkunalautoja myöten tilaa! Mullahan ei ole enää sitä konettakaan, joka olisi viemässä tilaa. Tarkkasilmäiset ehkä huomaavat patteria vasten nojaavan maalaustelineen, jota tosin pitää vielä hienosäätää ja ilmeisesti korjata, se löytyi ylläri ylläri kirpparilta. Jos senkin joskus saisi kokoon. Ja katsokaa! Haalarit! (Ne on kunnon isäm_maan siniset, muokkauksen takia näyttävät enemmän violeteilta.) Kertaakaan en oo vielä käyttänyt, tosin ne saapuikin vasta muutama viikko sitten.

Pienikin järjestyksen vaihto kyllä piristää kummasti!

No comments:

Post a Comment