28 February 2017

HELMIKUUN SUOSIKIT

Nyt kun päivät alkaa selkeästi pidentyä ja kirkastua, huomaan todellakin sen, että loppusyksy ja talvi on mennyt jossain kaamosmasennuksessa/väsymyksessä kieriskellessä.

Nämä olotilat kyllä toistuu joka talvi, mutta tänä talvena sen huomasi jotenkin erityisen hyvin, johtuen varmaan myös elämäntilanteen muutoksesta (=yliopisto). Musta on tosi sääli, että jotkut ihmiset vajoaa pimeyden takia tällaiseen, koska voin itse todeta tippuneeni fuksiporukasta lähes täydellisesti, koska mikään meno ja meininki ei ole oikein kiinnostanut, enkä usko että olen ainut. Siihen liitettynä vielä se, että olen jo ennestään eristäytyvää sorttia :-D Jooh, hieno kombo taas kerran.

Helmikuu on kuitenkin siitä mukava kuukausi, että se menee aina hujauksessa ohi! Tässä kuussa ei myöskään ilmennyt kummoisia inhokkejakaan. Aika positiivista!

<3 Luonnonharja
Taisin saada ensimmäisen Tangle Teezerin lukioaikoina, ja sitä samaa käytin tähän talveen asti. Aluksihan se tuntui ihan unelmaharjalta verrattuna entisiin, joita käytin, mutta myöhemmin aloin lukemaan netistä juttua niiden huonoudesta, ja huomasin sen myös itse. Hiuksia se nimittäin vei aika paljon. Ostin hiljattain luonnonharjan, enkä voisi olla tyytyväisempi!
IMG_2242 <3 Game of Thrones
Kuulun nyt virallisesti siihen ihmisjoukkoon, jotka aikovat hehkuttaa sarjaa koko loppuelämänsä. P oli yrittänyt saada mua kattomaan kyseistä sarjaa jo tosi kauan, ja vihdoinkin alettiin loppusyksystä sitä katsomaan. Jostain syystä koko touhuun tuli joku reilu kuukauden tauko, oltiin jääty muistaakseni neljänteen kauteen. Tammikuussa käynnistettiin maraton uudelleen, ja lopulta olin myyty. Siis multa lähti järki, en voi käsittää miten joku sarja voi olla niin hyvä?! Rupesin katsomaan ekaa tuottista heti perään alusta, koska rehellisesti sanoen aika monikin asia meni multa ohi, koska en tajunnut mistään mitään. Nyt oon vaan kuunnellut soundtrackeja pari viikkoa putkeen, heh...

<3 Vesivärit
Oon käyttänyt vesivärejä viimeksi... yläasteella? Ehkä lukiossakin jollain kuviksen tunneilla. Mutta ainakin tuntui siltä, että ikuisuus sitten, en nimittäin muistanutkaan miten kivaa niillä on maalata! Ennen vesivärejä käytin lähinnä akryyleja, jotka on huomattavasti raskaammat. Kivaa vaihtelua siis.
IMG_2243
<3 Päiväkirja
Monet tietänee, että oon kirjoittanut päiväkirjaa jo yli kymmenen vuotta. Kun muutin tänne Jyppilään melkein pari vuotta sitten (jestas), niin kirjoittaminen vähän jäi, en tiedä miksi. Kirjoittelin siis todella harvoin, ehkä kerran parissa kuukaudessa tai jopa harvemmin. Ostin tammikuun alussa kokonaan uuden päiväkirjan ja olen siitä asti kirjoitellut taas lähes päivittäin jotain, se onkin ollut hyvin terapeuttista.

<3 Satokausikalenteri
Tässä kuussa on ostettu erityisen paljon appelsiineja!
IMG_2161
<3 Ruokalista
Meillä oli ollut jo pitkään P:n kanssa se ongelma, että ruokailut menivät ihan miten sattuu. Oon ite aina ollut tosi vähällä ruualla selviävä, ja turhan monesti oon huomannut olleeni yli kuusi tuntia syömättä, ellei joku oo mulle sitä ruokaa tekemässä - ja nyt jos koskaan kuulostan avuttomalta. Voin kertoa, että en todellakaan ole mikään keittön hengetär: en siis osaa / koe osaavani tehdä ruokaa, vaikka se pelkkää ohjeita seuraamista onkin. Vielä vähemmän osaan keksiä tosta noin vaan mitä ruokaa tehtäisiin ja siksi kauppaan meneminen yksin on hirveää, ellei ostoksia ole ennalta sovittu.

Eli ongelma oli se, etten aina tiennyt / muistanut millon P:llä on asiakas saati miten isosta työstä oli kyse, sitten pommitin sitä "Mitä tänään syödään??" -viesteillä, muttei se luonnollisesti voinut vastata. Arvatkaa kuka oli sitten se tollukka, joka ootteli monta tuntia et jokohan se vastais.
Kiitos seinäkalenterin, tiedän millaisia P:n päivät on, joten minunkin on pakko ryhdistäytä ja alkaa tehdä sitä sapuskaa :-D #elämähaltuun. Siksipä suunnitellaan myös viikonloppuna aina seuraavan viikon ruuat ja ruuanlaittovuorot.
IMG_2159
<3 Skam
Tosi koukuttava, ajankohtainen ja kiva sarja muutenkin, vaikka onkin teineille suunnattu. Ensimmäiset kolme kautta on katsottavissa Areenasta, suosittelen!

<3 Itse puristettu mehu
Ostettiin Clas Ohlsonilta semmoinen mehupuserrin (liekkö oikea termi?), ei siis mitään konetta vaan se semmoinen jossa pyöritetään hedelmää käsin. No kuitenkin, voin kertoa, että on kyllä ollut pirun hyvää mehua tässä viime aamuina! Ja hirveää sotkua.
IMG_2245 + Kuukauden soundtrack


Mukavaa maaliskuun alkua!

No comments:

Post a Comment