5 January 2017

HAUTAJAISMEKKO

Ekat asukuvat sitten... elokuun?
2017-01-04 01.47.25 12017-01-05 02.10.06 12017-01-04 01.47.21 1
Hautajaisia ei ole tiedossa, mutta kutsun mekkoa silti hautajaismekoksi, koska ne ovat ensimmäinen asia mikä tästä ihanasta vaatteesta tulee mieleen. Mekko on käsintehty sekä täysin vegaaninen. Hinta kirpaisi, mutta laatu on loistava! Mekon helma on todella pitkä, minun pituisella tapilla lähes nilkkoihin asti :-D Eniten hankaluuksia mekko tuottaa sitä poisottaessa: vyötärön kiristys ei mene lantion saati käsien kera tissien yli (en tiedä teistä, mutta otan yläosat aina pois vetämällä ensin kädet hihoista sisälle jne.), joten taisteluksihan se aina menee jos puoliso ei ole sinua riisumassa.

Olisipa jo kevät, haluaisin päästä käyttämään tätä kunnolla! Helmansa puolesta mekko olisi erinomainen talvella, mutta en usko kokonaisuuden näyttävän kovin hyvältä, jos käytän mekkoa reisipituisen talvitakkini kanssa - josta myös valitettavasti irtoaa nöyhtää.

Hei hei, palaan myöhemmin tyypillisen "mitä haluan vuodelta 2017" -lässytyksen kera.

4 comments:

 1. Aivan ihana mekko ja oot niin upee! Mistä toi on ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Hups, unohdinkin mainita sen tekstissä. Mekko on siis Deandrilta :)

   Delete
 2. Upean näköinen mekko ja sinä :) Katoinkin jo kun näytit snäpissä tuota mekkoa, että oisko Deandrilta! Ajattelin itse hankkia heiltä ylppärimekkoni, jotakin tuollaista spesiaalimpaa tapahtumaa varten kehtaa maksaa vaatteesta vähän enemmän, ja uskon että oikeasti omantyylistä mekkoa tulisi sitten käytettyä myöhemminkin.

  Ja vinkkinä vielä että kireät /jäykkää kangasta olevat yläosat kannattaa yrittää riisua niin, että laitat kädet ristiin edestä, otat kiinni helmasta ja vedät vaatteen itsesi yli niin, että vaate kääntyy nurinpäin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se todellakin on upea :) Suosittelen ehdottomasti tilaamaan, jos moista harkitset! 8)
   Ja hei kiitti vinkistä! Oon vaan tapoihini kangistunut että toisin tekeminen tuntuu oudolta... :--D

   Delete