8 November 2016

KOLME ASIAA

3 asiaa joista pidän
Tällä hetkellä sydämeni on vienyt hiusdonitsit, ne on niin paljon parempia kuin ne puhelinlankapompulat! Pidän meidän uusista ruskeista samettiverhoista, jotka pimentävät enemmän kuin entinen pimennysverho. Pidän nykyään paljon värikkäämmistä vaatteista kuin koskaan ennen ja se on ihan kivaa vaihtelua ainaiselle synkistelylle.

3 asiaa joista en pidä
Kuolevat kasvit, lattialla lojuvat vaatteet, tatuoitavana oleminen - tämä riippuu tietenkin paikasta mihin tatuoidaan, mutta noin yleisesti ottaen en nauti toimituksesta juuri ollenkaan. En ole vielä tähänkään päivään mennessä ymmärtänyt sitä, että miten siihen kipuun "voi jäädä koukkuun". Pakko sanoa vielä neljäs, eli kuiva sisäilma: voi herranjestas kun asuu tällaisessa vanhassa kivitalossa niin siinä on hapensaanti öisin tiukilla?! Ja kurkkua kuivaa ja mitä vielä...

3 asiaa joita tein viikonloppuna
Join elämäni ensimmäiset aamukahvini! Lauantaiaamuna makoiltiin pitkään, ja koska maa oli jo hieman valkoinen, tuli verhot avatessa aivan kamala joulufiilis, joten hain keittiöstä piparia ja kuunneltiin sängyssä joululauluja Youtubesta. Illalla menimme serkkuni luo lipittämään viiniä ja pelaamaan lautapeliä. Sunnuntaiaamuna vein P:lle aamupalaa sänkyyn koska hän täytti vuosia.
2016-08-26 07.55.11 1
3 asiaa jotka osaan
Muistan (lähes) kaikkien asioiden päivämäärät: keikkapäivät, synttärit, nimpparit, tulevat tenttipäivät, päivät jolloin P:lle tulee asiakas, laskujen eräpäivät. Näitä tietoja käyttäen on sitten hyvä nipottaa ja muistutella erinäisistä asioista, toisin sanoen osaan olla nalkuttava kanaemo. Olen ehkä huono juttelemaan ja kommentoimaan asioita keskustellessa, mutta kuunnella osaan. Osaan myös nousta sängystä heti herätyskellon soitua - tiedän monia jotka eivät tähän kykene, hehheh.

3 asiaa joita en osaa
En osaa pitää herkkulakkoja. En osaa laittaa oikein minkäänlaista ruokaa, kuolisin varmaan nälkään jos asuisin yksin. En osaa aina elää hetkessä vaan haaveilen joistain tosi kaukaisista asioista, ja sitten tulen surulliseksi kun en voi niitä vielä saada.

3 asiaa jotka haluaisin osata
Haluaisin osata kirjoittaa luovasti, en osaa kuvitella kirjoittavani hyviä runoja tai tajunnanräjäyttäviä romaaneja, koska en koe osaavani kirjoittaa tarpeeksi hyvin!! Haluaisin osata laulaa tai soittaa jotain instrumenttia. Haluaisin osata olla "aloitekyvykkäämpi" (onko tämä edes sana?) muun muassa tehtävien tekemisen suhteen, enkä pitkittäisi aloittamista kuten teen tässä koko ajan.
2016-10-25 01.10.42 12016-10-19 10.37.18 1
3 asiaa jotka minun pitäisi tehdä
Tehtäviä, tehtäviä ja vielä kerran tehtäviä, referaattia ja sen sellaista... Pitäisi viimeistellä vielä eHOPSia, on muuten aika stressaavaa suunnitella opintojaan kolme vuotta eteenpäin. Pitäisi imuroida, mutta imurissa ei ole pölypussia.

3 asiaa joista stressaan
Stressaan elämästä kokonaisuudessaan: stressaan rahasta ja sen käytöstä / määrästä, stressaan koulusta, stressaan siitä ehdinkö tehdä elämässäni tarpeeksi haluamani asioita. Lista on pitkähkö.

3 asiaa jotka saavat minut rentoutumaan
Pelaaminen, sängyllä makaaminen ja suklaa, ylipäänsä jonkin mielekkään asian tekeminen - tai syöminen.
2016-10-21 02.43.05 12016-10-28 11.26.57 1
3 asiaa joista puhun usein
Puhun valtaosin päivän aikana vain parille ihmiselle, ja silloinkin lähinnä jostain kouluun liittyvästä. Olen koulussa tosi harvasanainen, ja jos ihmiset olisivat vaikkapä täällä meillä kärpäsenä katossa, saattaisi moni yllättyä aika paljonkin miten paljon hölötän. Ainoa henkilö, jolle tässä elämäntilanteessa jotain syntejä syvällisiä juttelen on P. Vaikea sanoa omasta näkökulmasta, että mistä sitä eniten puhuu... Puhun aika paljon kaikesta mitä mieleen vain sattuu juolahtamaan. Ensimmäisenä tulee mieleen tulevaisuus, siitä tulee puhuttua usein.

3 asiaa jotka puen mielelläni päälle
Ihan sama mistä olisin tulossa, mutta kotona vaihdan päälle aina villasukat, löystyneen ja helmasta revenneen maksimekon ja lämpimän paidan päälle. Tykkään mun yhdistä muutama viikko sitten kirpparilta löydetyistä "varrettomista maihareista", joita käytän nykyään koko ajan, harmi vaan että nilkat paleltuu niitä käyttäessä. Lisäksi lämmin pitkä neule on aika tärkeä näillä keleillä. Nämäkin jutut riippuu vähän säästä ja vuodenajasta.

3 asiaa joita en pue päälleni
Kiilakorot / tennarikorkkarit, valkoiset farkut, eläinkuviolliset tekstiilit.
2016-10-21 02.42.58 1
2016-10-25 02.33.40 1
3 asiaa jotka haluaisin hankkia
Haluaisin kokonaan uuden kameran, ja olen vähän mietiskellyt josko myisin nykyisen setin kokonaan pois ja hommaisin uuden, mutta saas nähdä. (Haluaisin myös Polaroid-kameran). Haluaisin uuden ja tilavamman kirjahyllyn sekä järjettömän määrän erilaisia koruja ja sormuksia. Jep, pinnallista.

3 asiaa joista unelmoin
Unelmoin siitä että voisin tehdä tulevaisuudessa jotain minua kiinnostavaa ja mielekästä työtä, kyllästyn nimittäin kamalan helposti, jos jokin ei nappaa... Unelmoin pakun vuokraamisesta ja sen kyydissä huristelemisesta Amerikassa - rannikolta rannikolle! Ehkä joskus... Unelmoin olevani joku päivä tatuointien peitossa (hyvän maun rajoissa).

3 asiaa joita pelkään
Pelkään sitä että jompi kumpi vanhemmistani sairastuu dementiaan. En kestä ajatustakaan siitä, että esimerkiksi äiti ei enää joskus tunnistaisi minua, vaikka se mahdollisuus on aina olemassa, etenkin kun suvussa on esiintynyt muistisairauksia. Samaa pelkään myös itseni ja P:n kohdalla - vaikka ne ovatkin tooodella, todella kaukaisia asioita - että jompi kumpi ei enää muista toista. Pelkään aina lentokoneella matkustaessani, että kone putoaa ja koulussa sitä, että minulta kysytään jotain vaikken edes viittaisi.
2016-10-29 05.20.58 1
3 asiaa joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa
Niin, mitä on lähitulevaisuus? En osaa oikein määritellä sitä itsekään. Seuraavat kolme kuukautta vai vuotta!? Me ostettiin muutama viikko sitten lentoliput Budapestiin, lentelemme sinne huhtikuussa, eli toivon tietenkin matkan menevän hyvin. Toivoisin, että P voi joku päivä perustaa oman studion Helsinkiin - samalla toivon siis että asuisimme muutaman vuoden sisään pk-seudulla. En keksi oikein muuta.

No comments:

Post a Comment