9 July 2016

MATERIALISMIONNELLISUUS

2016-07-06 08.05.51 1
Helsingissä päästiin vihdoinkin käymään Lushin liikkeessä, eikä sieltä voinut lähteä tyhjin käsin! Jos jotain kritiikkiä pitäisi antaa, niin asiakaspalvelu oli ehkä liiankin innokasta: ei siellä oikein saanut hetkeäkään tutkia tuotteita yksin, mikä on minusta mukavin tapa. Oli toki hyvä, että tuotteita esiteltiin ja niin edelleen, mutta silti, joku raja!

Mukaan lähti tuttu Caca Rouge-hennaväri ja sen lisäksi Godiva-shampoopala, jossa on myös hoitoaine samassa, nerokasta. Musta on ihanaa miten halvaksi tämä hennailu loppujenlopuksi tulee, koska ainakaan toistaiseksi ei ole tarvetta värjätä koko tukkaa, ja tyveen kuluu juuri ja juuri 1/6 palaa, joten 23,50 euron laatta puoleksi vuodeksi on loistava diili.
2016-07-06 08.05.48 1
Metsästettiin keskustasta myös pari kirpparia, ja tämän vintagetyylisen neuleen(?) löysin Kampin kirppikseltä parilla eurolla. Kuva on karmaisevan huono että oikein silmiin sattuu (pahoittelut siitä), mulla ei ole tällä hetkellä kameraa käytössä, mutta puhelin ajanee asiansa. Kuvion väri on todellisuudessa siis kultainen. Tämä on jollain kamalan mummomaisella tavalla tosi hieno, siksipä siitä varmaan tykkäänkin. Se näkyikin päälläni jo edellisessä postauksessa.
2016-07-06 08.05.49 1
Kengät vasemmalla löytyi viidellä eurolla DoM-kirppikseltä, tai no, se oli taas P, joka nämä löysi ja näytti mulle... Olin myyty! Kengät ovat aitoa nahkaa ja mukavat kävellä, toki pitkien matkojen jälkeen alkaa tuntua ikäviltä, kuten korolliset nyt yleensäkin, ainakin minulla. Toiset kengät olivat Monkissa alennuksessa ja tykästyin niihin niin paljon, että vaihdoin tennarit samantien pois - ja samalla vannotin, etten käytä kyseisiä töppösiä enää ikinä. Nämäkin ovat oikein hyvät kävellä, mitä nyt aika jäykät näin alkuun ja vetivät jalat rakoille. Kuulostipa ristiriitaiselta.

Lisäksi löysin - vihdoin ja viimein - asun kuukauden päästä vietettäviin P:n veljen häihin. Uudet korkkaritkin olisi olleet kivat, mutta tässä vaiheessa ei kyllä voi enää venyttää penniä, enkä elokuun puolella enää ehdi tilata netistä mieluisia (en tunnu löytävän kaupoista juuri sellaisia mitä haluaisin), joten luotan todennäköisesti niihin uskollisiin - ja ainokaisiin - korkoihin, jotka ostin aikoinaan 9. luokan päättäreihin... :-D Asu ei ole mekko, eikä edes väriltään musta, voitteko kuvitella! Se on jopa pelottavan yksinkertainen, mutta ehkä asusteet pelastaa.

Käytiin myös Intian Basarissa etsimässä jonkinlaista seinäkangasta tänne meidän ah-niin-boheemiin luolaan, missä makkarin seinät huutaa - tai siis huusivat - tyhjyyttään. Sellainen löytyi kuin löytyikin, silmät tosin vaatii vielä vähän totuttelua, koska se on tosi iso ja räikeän värinen. Näätte sen ehkä vasta, kun teen sitä asuntopostausta ;-)

2 comments:

 1. Allekirjoitan ton kommentin Lushin asiakaspalvelusta, muutaman kerran oon lähtenyt sieltä tosi ärtyneenä kun tuntu että en saanut rauhassa katsella tai lueskella tuotteiden kuvauksia, vaan koko ajan tuli eri myyjä kysymään tarvinko apua :D muutenkin tulee semmonen kiusallinen olo että on pakko ostaa jotain, jos joku myyjä innoissaan esittelee monta tuotetta siitä huolimatta että on jo ilmoittanut ettei tarvitse apua :'D mutta koko liikeidea ja tuotteet on kyllä ihan mahtavia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No jep voin kuvitella, tuli ihan samanlainen fiilis itselleenkin että enhän mä nyt täältä voi lähteä ilman että ostan mitään! :-D sehän se idea siinä varmaan onkin...

   Mutta siinä oletkin aivan oikeassa, tuotteet ovat ihania!

   Delete