23 July 2016

LÄHES TÄYDELLISET (ASU)KUVAT #2

Korvatulehdus -ja buranahuuruissani täten päätän häpäistä itseni, eli tässä teille toinen pläjäys epäonnistuneita otoksia. Puolen vuoden takaisen ja samalla ensimmäisen myötähäpeilyn voi katsastaa tästä!
IMG_7933asukuvia 13
Vasemmanpuoleisessa kuvassa näytän aivan äidiltäni, ja sen myötä myös mummoltani. P käski tehdä jonkun pyörähdyksen, eli kuvassa tyypillisesti heitän sen "TÄH?" -kysymyksen ja samassa alan epävarmasti pyöriä. Voi että mun punasia hiuksia! En kyllä onneksi kaipaa niitä juuri ollenkaan. Vielä kamalampi näky on tuo lumi, hyh.
asukuvia 20 + videoita1
"Mehiläinen!!"
2016-07-08 08.10.10 1
Tuulee.
asukuvia 161
IMG_7901
asukuvia 16 + muuta1
Onnea on hiuksiin jäävät puskan oksat parvekkeella. Näytän ihan sekopäiseltä noidalta.
IMG_7831
asukuvia 183
#toosexyformyself
asukuvia 15
asukuvia 16asukuvia 20 + videoita
2016-07-08 08.24.33 1
"JOKO OTIT NE KUVAT?!"
asukuvia 19 + muuta
Tästä asusta en ole koskaan edes julkaissut asukuvia, ne vain jotenkin jäi(??) Enkä tiedä kehtaanko enää näin pitkän ajan jälkeen julkaista ollenkaan, näkeehän sitä asua tässäkin... :-D
asukuvia 185

Hirveän vähälle tuntuu jääneen asukuvat tältä kesältä, pahoitteluni siitä... Kameraa mulla ei ole ollut muutenkaan käytössä Juhannuksen jälkeen, koska sisko otti sen ulkomaanreissullensa mukaan, enkä oikein tiedä milloin saan sen takaisin tänne Jyppilään, joten sitä ja asukuvia odotellessa joudutte tyytymään tämmöisiin keskinkertaisiin poseerauksiin.

Jään kieriskelemään tänne korvasäryissäni, seuraavaan kertaan siis!

6 comments:

 1. Eiiiiih noi kuvat on ihania : DDD Paras on toi mökötyskuva ja toi missä sä pyllähdät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah, kiitos, jos näin voi sanoa! :--D

   Delete
 2. Todella hauskoja ja ihania kuvia susta :D <3 Itse julkaisin myös juuri epäonnistuneet asukuvat postauksen, kyllä näitä on niin hauska aina katsella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti!! Käynpäs vilkaisemassa sinun postauksesi :-)

   Delete