16 June 2016

LIFE IS GOOD

2016-06-15 02.14.51 12016-06-14 02.57.20 12016-06-01 11.10.44 1
2016-06-13 08.18.06 1
2016-06-15 05.20.50 1
Tästä blogista on tulossa kunnon ulinoiden tyyssija: mä en kerta kaikkiaan jaksaisi enää odottaa, nimittäin niitä pirun pääsykoetuloksia! Vielä kaksi viikkoa... Aika voisi kulua nopeammin. Uskalsin kirjautua tänään ensimmäistä kertaa Opintopolkuun: on ihan kamalaa haluta samaan aikaan tietää tulokset, mutta samalla en millään uskaltaisi käydä siellä, koska pelkään sitä mahdollista pettymystä. Jotkut varmaankin muistaa minun kirjoittaneen siitä, että lähden Helsinkiin yksin, jos pääsen sinne opiskelemaan. Nyt kuitenkin tulimme P:n kanssa kaiken maailman keskustelujen myötä siihen lopputulokseen, että sinne lähdetään yhdessä, minkä itseasiassa toivoisimme kovasti käyvän toteen (ei pitäisi kyllä toivoa vielä yhtään mitään, kun ei tiedä tuloksia, nimimerkillä plärään jatkuvasti asuntoja....) Ihan järjetöntä - ja etenkin hassua - miten ajattelin tähän uuteen kämppään muuttaessa, että tästähän ei sitten hevillä lähdetä yhtään minnekkään :-D Nopeasti se mieli kuitenkin muuttui.

Kysehän ei missään vaiheessa ollut siitä etteikö P haluaisi asua Helsingissä, vaan siitä, että oli tiettyjä asioita sen esteenä, muun muassa täällä hoidettavat sivarihommat, joista ei ole enää toistaiseksi. Sillä saralla on siis yksi ahdistuksenaihe vähemmän! Kunpa vaan ei tarvitsisi pettyä.
2016-06-15 09.37.24 1
2016-06-15 05.20.53 1
Noh, se siitä. Sää helli eilen oikein mielin määrin, joten kulutin päivää muun muassa kiertelemällä kaikki mahdolliset kirpparit ja kaupat etsien niitä pirun kesäkenkiä, tuloksetta, mutta onnekseni löysin tänään yhdet jalkineet kirpparilta! Istuskelin myös Harjulla ja luin Jussi Valtosen He eivät tiedä mitä tekevät -kirjaa. Täytyy myöntää, etten ole pitkään aikaan lukenut mitään yhtä mukaansatempaavaa kirjaa, vaikken olekaan lukenut siitä vielä edes sataa sivua :-D Sain kirjan jo reilu vuosi sitten lakituksen yhteydessä lahjaksi hyvästä menestyksestä äidinkielen yo-kokeessa, eli ehkä se onkin jo korkea aika lukea.

Tänään puolestaan on vain satanut. Me mentiin tuossa aikaisemmin illalla seisomaan kaatosateeseen ja hypittiin avojaloin lätäköissä, suosittelen tekemään niin! Viime aikoina olen jäänyt pahasti koukkuun Dexter-sarjaan, pohdin juuri pitäisikö katsoa vielä yksi jakso... Ja ah, huomenna alkaa uusi OITNB-kausi, kylläpä meitä sarjahirmuja nyt hemmotellaan.

Mukavaa perjantaita toverit!

2 comments:

  1. AAAARGGGH, tiiän niin hyvin ton tunteen, kun samalla tahtoo niin kovin ja toisaalta ei taas ollenkaan kirjautua opintopolkuun! Täälläkin jänskätään avautuuko yliopistopaikka vai ei D-: Eilen menin sitten ja kirjauduin tuonne ensimmäistä kertaa ja huhheijjaa varasija 16. komeili siellä... Sinänsä mahikset kyseiselle alalle on vielä ihan realistiset, mutta en uskalla toivoa liikaa :-D Voi heinäkuu, tule pian!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No JEP!! :--D piinaavaa tämmönen odottaminen.... Toivottavasti pääset, tuolta varasijalta on vielä hyvät mahdollisuudet! ;-)

      Delete