18 May 2016

RAY-BAN

IMG_9549IMG_9547
No eihän siinä mennytkään kuin puoli vuotta, ennen kuin sain hommattua uudet lasit, oli tosiaan tarkoitus hommailla näitä jo tammikuussa. Kävin vihdoin ja viimein pari viikkoa sitten näöntarkastuksessa ja olihan se näkö päässyt huonontumaan, kuten olin arvellut.

Uudet kakkulat kantavat nimeä Ray-Ban Clubmaster ja nyt jos joku miettii että miten jollain työttömällä on noin vain varaa pistää rahaa palamaan joihinkin rilleihin, niin hahaa, tilasin ne netistä ja säästin 100-200€. Instrussa nämä maksaa jo itse kehyksinä euroa vaille parisataa ja meikäläisen kaiken maailman rilliasetuksilla loppuhinta olisi varmaan ollut jotain 300-400€ väliltä. Kamalaa rahastusta... 
IMG_9543
Tilasin nämä viime viikolla LensWaylta ja koko hoito maksoi vain 170€! Näillä myös jopa näkee, joten ihan kelpo kaupat taisi olla. Toimitus oli nopeaa - nopeampaa kuin mistään silmälasiliikkeestä tilattuna, ainakin oman kokemuksen perusteella - joten suosittelen kyseistä lafkaa oikein lämpimästi! Itselläni ei ollut koskaan edes käynyt mielessä, että silmälaseja voi tilata netistä, kunnes luin asiasta yhdestä blogista, eli missä lie roskiksessa taas olenkaan elänyt.

Tykkään näistä ihan hemmetisti! Halusin ehdottomasti jotkut vähän kevyemmät kehykset, kun entiset alkoi tuntua jotenkin raskailta jo muutenkin vahvan meikin rinnalla tai päinvastoin ilman meikkiä. Onko kukaan tilannut lasejaan netistä?

6 comments:

 1. ompa kivat ja sopii sun kasvoille! Mä en oo moneen vuoteen enää ostanu liikkeestä laseja niiden hinnan ja toimitusajan takia - favoptic on ollut kovassa kulutuksessa :')

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Pitääkin tsekkailla tuo Favoptic :-)

   Delete
 2. Mitä ihmettä! 7 vuotta laseja käyttäny ja en oo ikinä kuullut että niitä saa netistä:D kävin heti katselemas ja heräs kysymys, että saako noi lasit täysin omilla tehoilla?

  ReplyDelete
 3. En oo kuullukaa tommosesta et netistä saa lasit :D Pitää muistaa jatkossa! Ja tajuun ton vitkuttelun lasien hankinnassa, ite onnistuin venyttää ekojen lasien hankintaa melkeen vuodella.. Tosi ihana blogi muuten, jäin seurailee!

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo todellakin kannattaa! :-D Ja hei kiitti tosi paljon, kiva että tykkäät :-)

   Delete