4 May 2016

HUHTIKUUN SUOSIKIT

Täällä minä olen! Kaksi viikkoa hujahti ohi kummallisen nopeasti, ja me ollaan nyt lymyilty täällä uudessa asunnossa reilun viikon verran ja vasta nyt (!!) saimme netin tänne. Maanantainahan laajakaista jo aukesi, mutta piti tilata vielä uusi modeemi, kun entinen ei jostain syystä pelittänytkään täällä. Oli kieltämättä omituinen viikko ilman nettiä, kamalaa sanoa näin :-D Onneksi oli sentään puhelimen 3G ja telkkari.

Tauon jälkeen voisin jatkaa huhtikuun suosikeilla, joita kertyi muutama:
IMG_8950
Kaksi (2) paria korviksia. Hopeiset ristit tilasin jo jokin aika sitten eBaysta, taisi maksaa jopa alle euron, tai vähän yli. Ehdottomasti uudet lempparikorvikset! Rihkamaahan ne toki on, eli korvat ei pitkäkestoista käyttöä kerrallaan kestä, mutta ihanat ne on silti. Kultaiset auringot löysin uudesta H&M:stä, joka avattiin viime viikolla (Homen kera!) Korviksien mukana tuli myös samalla auringolla varustettu sormus.
IMG_8959
Ja H&M linjalla jatketaan, nimittäin bodylla! Vihdoinkin raaskin ostaa tällaisen, kun viime perjantaina oli tämä clubilaisten -20% aamushoppailu. Tämä on kyllä ihan uskomattoman ihana ja miellyttävä päällä - ja kaiken lisäksi hyvännäköinen, vaikka itse sanonkin.
IMG_8953
Uudesta H&M Homesta lähti mukaan tämmöinen nätti lyhty. Ajattelin sitä ostaessa et hei, oispa kiva jättää tuo lyhty yöksi palamaan, olisi ah niin tunnelmallista ja vaikka mitä, mutta todellisuudessa en voinut nukkua rauhassa miettiessäni mahdollista tulipaloa (?? :-D) mikä nyt olisi tuon kanssa vähän epätodennköisempi kuin pelkän tuikun kanssa...
IMG_8967
Henna ja paplarit! Olen niin tyytyväinen tähän hiusväriin, ettei mitään järkeä! Jäljelle jääneestä hennasta voinee värjätä vielä ainakin tyven. Väri sopii minulle ehkä kaikista maailman punaisista parhaiten! Paplareita olen myös käyttänyt suht aktiivisesti, en vain harmikseni voi nukkua ne päässä, jolloin lopputulos olisi parempi kuin parin tunnin jälkeen.. Pitäisi ostaa vielä muotovaahto, niin hiukset pysyisi muodossaan vähän pidempään. Pääasia että saa edes vähän jotain muotoa.

Siinäpä ne suosikit tällä kertaa! Huhtikuu oli odottamisen, stressaamisen ja pakkaamisen kuukausi, nimenomaan sen muuton suhteen. Seuraava stressinaihe, tai voisiko sanoa että vielä se viimeinen stressinaihe, onkin ne pääsykokeet, joihin on (vain) huikeat 12 päivää. Hermoja raastavaa, suoraan sanoen. Toisaalta olen iloinen siitä, että jäljellä on enää vain pari viikkoa, onpahan pian sekin ohi.

Mutta no, tästä onkin hyvä jatkaa, mulla on hirveästi kuvia ja joitain postauksia odottamassa... Kysymyksiinkin vastailin jo ja pistän postauksen ulos tässä lähipäivinä. Aurinkoista toukokuuta kaikille, näin vähän jälkikäteen!

No comments:

Post a Comment