5 April 2016

AHDISTAVA ALKU

IMG_8342
Sain synttärilahjaksi levyn suklaata ja pullon viiniä, jonka kaadoimme kurkustamme alas jo samana iltana. Samalla pakkasin vinyylit, levyt, DVD:t ja kaiken maailman pelit sekä kirjat laatikoihin. Tulppaanit kuolevat jo nyt.
IMG_8348IMG_8350
Jäätävä kenkämeri.
IMG_8331
Lasi täynnä hyvää makua.
IMG_8356
Elämä pakkautuu pikkuhiljaa laatikoihin.
IMG_8371
Lauantaina lähdin taas käymään juhliin kutsuttuna kotikulmilla. Viikonloppu oli kummallisen ahdistava. Tapasin joskus aika läheisen sukulaisen, jota en ollut nähnyt seitsemään vuoteen. Häntä tervehtiessäni tiesin sen kädenpuristuksen olevan hänen kanssaan viimeinen. En minä häntä tunne.

En muista milloin olisin viimeksi ollut niin ahdistunut. Päässä jyskytti, ruoka ei tahtonut mennä kurkusta alas, minkä takia oli jatkuvasti huono olo ja mitä huonompi olo oli, sitä vaikeampi oli syödä. Heräsin yöllä pahaan oloon, istuin vessan lattialla ja valvoin. Menin paniikkiin Kuopion keskustassa pari tuntia ennen bussin lähtöä ja kävelin äidin kanssa käsikynkässä. Teki mieli anella äitiä viemään minut Jyväskylään, kun en olisi halunnut nousta huonovointisena bussiin. Selvisin siitä onneksi joka tapauksessa ja kotiin päästyäni vollotin taas kerran pääni kipeäksi sekä täyteen räkää kiroten, miten ihmiset ovat niin pahoja. Minulle ei ilmeisesti pitäisi kertoa mitään traagista, etten vahingossakaan jää niitä vatvomaan ja itkeskelemään. Aina en haluaisi olla näin herkkä.
IMG_8361IMG_8364
Onneksi on kuitenkin jo huhtikuu sekä lämpenevät kelit! Kaipa tässä joitain edellisen kuun suosikkejakin jossain vaiheessa käyn läpi, kunhan saan aikaiseksi.

Siispä hyvää huhtikuuta kaikille! :-)

No comments:

Post a Comment