14 March 2016

VIIME PÄIVINÄ PISTE PISTE PISTE

IMG_7753
Olen lukenut samaan aikaan neljää eri kirjaa, joista eniten mukaansa temmannut on tämä kauniskantinen yksilö Pojallani on seksielämä ja minä luen äidilleni punahilkkaa.
IMG_7750
Olen ollut kerrospukeutumisen mestari.
IMG_7755
Olen syönyt uskomattoman hyvää kanasalaattia.
hannan 003
Käytin ensimmäistä kertaa tänä vuonna maksihametta. Kävin levymessuilla hipelöimässä vinyylejä, mutta kaikki oli liian kalliita. P rikkoi meidän ison kynttilänjalan. 
IMG_7758
Huomasin miten epäsymmetriset kasvoni todellisuudessa ovatkaan. Makasin selälläni sängyssä tunnin kuunnellen musiikkia kuten tein aina kotikotona asuessani; en tiedä miksen ole tehnyt sitä täällä. Niin pitäisi tehdä useammin.
hannan 0042016-03-09 07.49.21 1
Tänään kävin kirjastolla lukemassa ja tuijotin tunnin pelkkää pöydännurkkaa miettien millaisen runon suoltaisin paperille. Meidän keittiössä on liian iso keittiönpöytä tulevaa kämppää varten. Siellä ei myöskään ole tuoleja. Tällä hetkellä sekasorrossa eläminen ei haittaa yhtään, suorastaan nautin siitä.
2016-03-11 03.38.11 1
Perjantaina käytiin Taiteen edistämiskeskuksen järjestämässä Rahoitusta rohkeille -seminaarissa Veturitalleilla. Vaikka perslihakset olivatkin koetuksella, oli aiheet silti mielenkiintoisia. Tuli juuri sellainen "voisin oikeasti tehdä mitä vaan tässä mitättömässä elämässäni!" -olo.
IMG_7764
Olen ommellut omin pienin kätösin aiemmin farkkutakissani olleen selkämerkin nahkaiseen takkiin, eli kyllä nyt kelpaa. Ei mennyt kertaakaan edes hermot, vaikka nahkatakkiin ompeleminen aiheuttaa yleensä pikemminkin verisuonien katkeamista.
IMG_7760
Pitsaviikonloppua ei saa unohtaa. Ostin myös viidellä eurolla kolme levyä suklaata, jotka huitaistiin (onneksi joku muukin on syömässä niitä....) naamariin miltei samantien. Olen ruennut juomaan teetä myös aamuisin. Ostin vauvojen talkkia, ettei kuontaloni näyttäisi aina niin järkyttävältä.

Nyt menen peiton alle piiloon maailmaa.

No comments:

Post a Comment