19 March 2016

TILPEHÖÖRIÄ

hannankuviaa 003
Matto. Katsokaa miten kaunis. Kaksi tällaista mattoa, joista toinen on kapeampi, löytyivät Torilta. Nyt ne koristavat sekä eteistä että keittiötä. Hiukan vaati totuttelemista vaalean värin takia, mutta nyt silmä lepää. Torilta löytyi tulevaan kämppään myös uudet (ruokailu)tuolit ja pöytä! Milloin me voidaan jo rueta pakkaamaan? En jaksa odotella...
hannankuviaa 012
Kävin pari päivää sitten ensimmäistä kertaa pienessä Tilpehöri -liikkeessä, minne olisin rehellisesti sanoen voinut jäädä asumaan, tai vähintään olisin voinut haalia kaiken sen tilpehöörin mukanani kotiin. Siellä oli kaikkea kivaa vanhaa kräsää koruista tauluihin ja astioista kynttilänjalkoihin. Kuvassa oleva kaulakoru pisti oitis silmään ja on kieltämättä yksi hienoimmista kaulankoristajista, joita olen omistanut.
hannankuviaa 008
Koska mun kone ei vieläkään toimi, olen räpeltänyt vain tablettia. Välillä olen toki käväissyt P:n koneella tekemässä jonkun postauksen. Jännä, että ei edes turhauta. Kone on siivottu nyt muutaman kerran ja on palautettu tehdasasetukset ja kaikki, muttei pelitä vieläkään. Jäljellä on vielä yksi oljenkorsi ja jos se ei auta niin kone lentää pihalle hankeen... Elintärkeä vinkki: älkää ostako halpoja HP:n koneita.

Elintärkeä vinkki numero 2: älä lähde minnekkään saati tee mitään nälkäisenä. Itseltä tuppaa unohtumaan tämä karu fakta vieläkin, vaikka olen koko ikäni ollut juuri se tuittupää jolta ei onnistu mikään, jos on vähänkään nälkä. Lähdin muutama päivä sitten lätkimään kotoa kohti kirjastoa tuttuun tapaan pänttäysmielessä, mutta kappas kummaa mulle tulee nälkä vasta matkalla(?!) Ei siitä lukemisestakaan oikein mitään loppujen lopuksi tullut, kun en jaksanut keskittyä mihinkään ja aihealuekin oli tällä kertaa kuolettavan tylsä. Tulin siihen lopputulokseen, että on ehkä sittenkin helpompi lukea kotona, kun voi syödä milloin haluaa eikä tarvitse kärvistellä vessahädässä sen yllättäessä. Vielä noin kaksi kuukautta ensimmäisiin pääsykokeisiin! Huh.
hannankuviaa 004hannankuviaa 005hannankuviaa 009
Nämä taulut on myös aikaisemmin mainitsemastani Tilpehöristä, ihan pirun hienoja, en kestä. Oikeanpuoleinen taulu lähti mukaan lähinnä itse kuvan takia, eikä niinkään kehyksien, siihen siis pitäisi hommata uudet. Näinä hetkinä sitä väkisinkin miettii millaista meininki olisi, jos meillä olisi ihan eri maut sisustuksen suhteen... P sanoi ettei se varmaan edes olisi mun kanssa, jos haalisin seinille pelkkiä sisustustekstitarroja tai muuten vain jotain hänen mieltymyksistään radikaalisti poikkeavia juttuja.

Tänään on muuten Earth Hour! Muistakaa sammuttaa valot... Kivaa viikonloppua!

No comments:

Post a Comment