29 March 2016

REHUJA JA KAIKKEA

IMG_8166
IMG_8172IMG_8179
IMG_8203 IMG_8159
Saatiin roinat Siilistä tänne Jykylään tuossa sunnuntaina ja koettelemuksien ja mustelmien kautta häkkivarastoon. Tuolla yhdessä kuvassa on siis juurikin se peili - kaikkine ällöine sormenjälkineen - josta mainitsin edellisessä postauksessa. Ihan hieno, vaikka itse sanonkin. Sovittiin jo vähän äidin kanssa, jos se tulisi tänne tekemään meidän kanssa loppusiivousta (eli toisin sanoen meidän pitää siivota jo ennen kuin äiti pamahtaa tänne, ettei se saa traumoja pelkästä järkytyksestä.... heh, ei oo nimittäin pikkutarkka siivousinto periytynyt).

Huomasitte varmaankin kuvissa tuon valkoisen kuvausalustan, joka sattuu olemaan mun uusi nörttäyspöytä, VIHDOINKIN! Ei tarvii istua enää ikinä sohvalla tämän läppärin kanssa, joka muuten toimii nyt! Pöytä on tosin tällä hetkellä keskellä olkkaria, kun ei se luonnollisesti muuallekaan mahdu. Tämä on tämmöinen perus Ikean työpöytä, ilmeisesti mallia Micke, nyt kun nopeasti asian tarkistin, ja löytyi (taas) Torilta parillakympillä... Oltiin juuri siellä Äänekoskella syömässä, kun P tuttuun tapaan *KRHMHMM* selasi Toria ja teki tämän maagisen löydön. Nykyään se ei muuta tekkään kuin plärää sitä päivät pitkät ja näyttää mulle et eikö oiski hienot! Tän mä haluaisin! Kato Hanna tätä!! Ja sanotaan, että naiset ovat sisustushulluja. No, eipä sillä että haittaisi.

Täytän huomenna pyöreitä ja sain äsken sen kunniaksi tulppaanit kouraan. En juhlista synttäreitäni tänäkään vuonna sen kummemmin. Musta tuntuu, että niitä on juhlistettu jollain "kunnollisella" (noh, luokittele kunnollinen) tavalla joskus 15-vuotiaana, siis että on ollut kavereita vieraina ja sipsiä ja karkkia ja limppareista tehtyä boolia ja huudatettu jotain Akonin Sexy Bitchiä. Jotenkin hullua ajatella, että vielä samanlainen pätkä vuosia, niin täytän 40 ja ties minne on elämä siihen mennessä vienyt. Vähän jopa kauhistuttava ajatus, joten olen ihan tyytyväinen, että olen vasta näin nuori. Siispä hyvää synttäriä mä.

No comments:

Post a Comment