8 March 2016

MUN ELÄMÄ ON PELKKÄÄ TEETÄ, LETTUA, RISTIKKOA JA MIESTÄ

IMG_7704IMG_7720IMG_7696
IMG_7729IMG_7742
Hah, kuulostipa otsikko jotenkin karulta, mutta näinhän sen on. Otsikosta puuttuu vielä pääsykoekirja. Täällä me vaan lipitetään teetä ja mässytetään lettua illat pitkät ei oikeasti samalla kun lopetettiin salijäsenyydet (tosin vielä on pari kuukautta aikaa käydä, koska irtisanomisaika). Kesäkunto täältä tullaan jne.

Toisaalta! Mua ei haittaa yhtään! Ensimmäistä kertaa vähään aikaan mua ei haittaa se, miten yksinkertaista ja suoraan sanoen jopa tylsää elämä tällä hetkellä on *koputtaa puuta* ensi viikolla olen ehkä taas eri mieltä. Kokeisiin lukeminen tuntuu kivalta, koska aihe on mieleinen vaikkakin tosi teoreettinen ja välillä tuntuu ettei muistiin jää yhtikäs mitään. Suomi on välillä tosi outo kieli.. ja oudommaksi taitaa vaan mennä. Oon myös innostunut lukemaan kirjoja ihan uudella tavalla. Onko mulla kevättä rinnassa, vaikka ulkona on pääosin päivästä toiseen harmaata? Alanko viimeinkin herätä horroksesta? Ehkä ryhdyn vihdoinkin toteuttamaan itseäni enemmän, ehkä talven pimeys oikeasti vaikuttaa muhun niin paljon, että kaikki on synkkää eikä mikään kiinnosta.

Ehkä tähän vaikuttaa hiukan myös se, että me tosiaan päästään muuttamaan huhtikuun lopulla (tai heti toukokuun alusta)! Siis oon niin iloinen ettei mitään järkeä :-D Tää on vielä tosi hämmentävää, koska me mentiin alunperin kattomaan sitä kämppää ihan huvin vuoksi, sillä oltiin koko ajan tietoisia siitä, että me ei voida muuttaa määräaikaisen sopimuksen takia ennen 1.5. ja tässä kyseisessä kämpässä toivottu muuttopäivä olisi ollut 1.4. Vuokranantaja oli kuitenkin sitä mieltä, että asiat on järjesteltävissä ja halusi kaikista ehdokkaista meidät vuokralaisiksi. Vähän jopa ärsyttää olla täällä vielä pari kuukautta, en nimittäin millään malttaisi odottaa.
IMG_7740IMG_7747
Jospa kertoisin siitä tulevasta huushollista jotain... Ajattelin jättää sen tuonnemmaksi, mutten nyt mitenkään voi olla kertomatta, siispä anteeksi hehkutukseni. Kyseessä on 62 neliöinen (eli 14m2 isompi kuin tämä) rempattu kaksio 50-luvulla rakennetusta talosta, eli siellä on kaikki ne kauan haikailemani puulattiat, leveät ikkunalaudat ja tavallista korkeampi katto sekä pieni parveke! Päästiin jopa toiseen kerrokseen, voin nimittäin käsi sydämellä kertoa miten tympäisevää on asua maantasalla... 

Verrattuna tähän asuntoon siellä ei ole saunaa eikä paikkaa pesukoneelle, mutta ne on tässä mittakaavassa niin pieniä asioita, ettei ainakaan mua haittaa yhtään. Kaikista kivointa on se tuleva tilan määrä. 48 neliötä alkaa jossain vaiheessa tuntua jotenkin tosi ahtaalta ja "ahdistavalta" kahdelle eläjälle. Nykyinen asunto on kuin yksiö toisen huoneen kanssa, koska olkkari on vain ns. jatketta keittiölle, mutta tuolla kaikki on erillisissä huoneissa. Täältä on ihan kiva päästä pois senkin takia, että tänne on tässä talven aikana muodostunut kauhea alipaine, eli oven auki saamisessa on kyse urheilusuorituksesta ja korvat on lukossa sekä pää kipeä. Ilma on muutenkin tosi huonoa täällä.

Ai niin, tänäänhän on Naistenpäivä. Itselleni päivä ei oikeastaan edes merkkaa mitään, mutta jätin silti vähän tekosyyn varjolla lukematta ja heräämättä heti kahdeksalta, HEH. Tänään olen yrittänyt päästä sisälle House of Cards -sarjaan, onko joku katsonut sitä? Aurinkokin näyttäytyi, joten käytiin käppäilemässä ja kasvoille ilmestyi heti vähän pisamia, mikä on kevään ehdoton merkki. Päätin aikaisemmin talvella, että yritän jättää meikkivoiteen kesäksi pois, että pisamat pääsisivät ihan kunnolla oikeuksiinsa, saas nähdä onnistunko.

Näihin löpinöihin jätän tämän postauksen tällä kertaa!

3 comments:

 1. Ihana kuulla, että edes joku on pirtsakalla päällä! Mää tarvon vielä sellaisessa syystalvimasennusmoodissa. :D Kivalta kuulostaa tuo teidän kämppä! Olin jo eka että hetkinen, muutatteko meidän taloon, mut tää on rakennettu jo vuonna 1946 eikä yhdessäkään kämpässä taida olla parveketta (valitettavasti). House of Cards on yks meidän lemppareista, innolla odotetaan viikonloppua että päästään ajatuksella kattomaan uusinta kautta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi höh, kuulostaa ikävältä :-| Toivottavasti mielialasi paranee!

   Täälläkin P hujautti katsoa uusimman kauden parissa päivässä :-D Katselin sitä samalla silleen sivusilmällä ja ajattelin, että voisihan tuon koluta läpi, vaikutti niin mielenkiintoiselta!

   Delete
 2. Ihana postaus! House of Cards on hyvä sarja :-)

  <3: Jasmin N | Little Things With Jassy

  ReplyDelete