1 March 2016

HELMIKUUN SUOSIKIT

Helmikuu oli jotenkin omituinen kuukausi. Se vaan oli ja meni, ihan huomaamatta. Tuntuu, etten muista koko kuulta oikein mitään erikoista, ehkei sitten tapahtunutkaan mitään paria ihanaa tapahtumaa lukuunottamatta. Päätin rueta lukemaan ahkerammin, sekä pääsykokeisiin että kirjoja yleensäkin. Päätin myös ottaa uuden tatsin blogin kirjoittelulle, yritän tehdä tästä enemmän omannäköisen ja- oloisen, sen kummempia paineita ottamatta.

Mitään ylitsepääsemättömiä suosikkeja ei ehtinyt muodostua, mutta yritän saada näistä nyt jotain irti. Näiden lisäksi ehdottomia suosikkeja oli tietenkin arkkuhuulipuna ja uusi ruskea takki, mutta koska niistä on jo omat postaukset, en viitsi survoa niitä enää tähän.
IMG_7562
Helmikuussa rupesin tekemään pitkästä aikaa ristikoita. Pysyy päänuppi skarppina. Mulla oli muutama vuosi sitten ristikkovaihe, ja nyt kerran kaupassa käydessäni teki mieli ottaa mukaan Helpot ristikot. Ratkominen on tosi mukavaa, etenkin jos sitä tekee jonkun toisen kanssa, sekä rentouttavaa ja oivaltamisen tunne on kiva. En todellakaan ole mikään mestari näissä helpoissakaan, ja joudun välillä turvautumaan ratkojat.fi:n apuihin.
IMG_7563
Ja taas pelejä. Oon pelannut tosi paljon Fable II:sta ja rupesin pelaamaan pitkästä aikaa taas myös Sims 3:sta. Tuo lisäosa ei itseasiassa edes toimi. Välillä on aivan kamala valinnanvaikeus, kun ei tiedä kumpaa pelaisi... En tiedä miten olen päätynyt pelaamaan näin paljon, ei sillä, että se haittaisi, mutten koskaan ole oikein pelaillut mitään. Kotikotonakin oli vain pleikkari 2 ja sekin ostettiin aikoinaan lähinnä Singstaria varten, joten tämä on aikalailla tosi tuore harrastus.
IMG_7564
Loppuvuoden 2015 älyttömin musiikillinen löytö oli Batushka. Himoittiin P:n kanssa tätä puolalaista yhtyettä heti ensimmäisistä kuuntelukerroista lähtien, joten ennakkotilattiin vinyyli heti, kun se oli mahdollista. Helmikuussa se sitten viimeinkin oli postissa noudettavissa. Toinen kuukauden vinyylisuosikki on Mansionin Uncreation, joka vilahti jo edellisessä postauksessa.
IMG_7565
Käyttökielioppi helpotti pääsykokeisiin lukemista huomattavasti, vaikkei tätä edes tarvitsisi Jykylän kokeisiin lukea. Ajattelin, ettei kieliopin hiomisesta ole mitään haittaakaan, kun äidinkielen tunneilla on tullut istuttua muutenkin viimeksi reilu vuosi sitten. Tätä on ihan mukava lukea Johdatus kielitieteeseen -opuksen rinnalla, koska edellämainitussa ei ole selitetty kaikkea niin tarkasti ja hyvin kuin tässä. Alan muutenkin kokea koko kirjan täysin turhaksi... Mun pitäisi olla tälläkin hetkellä lukemassa, mutta on niin tympääntynyt ja turhautunut olo, että jätän sen touhun suosiolla vaikka huomiselle.

Maaliskuu tuo tullessaan muun muassa:
1) Sunnuntaina allekirjoitamme vuokrasopimuksen. JEE! 2) Rahan armoton säästäminen alkaa uuden kämpän vuokravakuutta ja uusia tavaroita varten. 3) Pitäisi ilmoittautua autokouluun suorittamaan viimeinen vaihe. 4) Mennään Siilinjärvelle loppukuusta sukuloimaan. Kätevää kun P:n siskokin asuu perheineen siellä! 5) Yhteishaku alkaa. 6) Täytän 20 vuotta. Ostan tai vaadin jotain toista ostamaan itselleni pullon viiniä. 7) Ensimmäinen virallinen kevätkuukausi. Talvi alkaa vihdoinkin jäämään taka-alalle, ainakin toivottavasti.

Siispä hei hei helmikuu.

No comments:

Post a Comment