27 February 2016

NO MITÄ OON TEHNY JA AJATELLU

kuvia luurista35kuvia luurista36
Lisää hiljaiseloa, olkaa hyvät. Viime päivinä olen vain ravannut kirjastossa ja kököttänyt siellä vähintään neljä tuntia per päivä nenä kiinni kirjassa ja ihmetellyt asioita ja lainannut lisää kirjoja, vaikken ole edellisiäkään lukenut. Erityismaininnan voisin antaa kirjasta nimeltä Kolme maailmanloppua. Mielestäni oikein ihanaa ja kekseliästä proosatekstiä. Osaisinpa itsekin kirjoittaa yhtä hyvin... Kannattaa  siis lukaista.

Jos nyt tähän samaan syssyyn ulahtaisin pääsykoeaiheesta lisää: tuntuu maailman turhauttavimmalta lukea tuota pääsykoekirjaa, joka käsittelee kaikkia maailman kieliä, eikä pelkästään suomen kieltä. Sitten kun vielä jostain netistä lukee, ettei siellä pääsykokeissa edes välttämättä kysellä mitään siihen kirjaan liittyvää, niin tuntuu että hiukset tippuu päästä. Ei rehellisesti sanoen kiinnostaisi yhtään lukea Aasian kielistä tässä tilanteessa ja miettiä, että onkohan tämä nyt oleellista tietoa sitä itse koetta ajatellen, en nimittäin millään jaksa uskoa, että suomen kielen pääsykokeessa kysytään mitä sanajärjestystä suositaan mandariinikiinan kielessä tai mitä morfeemeja on turkin kielessä.

Ostin muutama päivä sitten kirjan rinnalle vielä Käyttökieliopin, niin en ehkä ole niiden asioiden suhteen sitten aivan hukassa siellä kokeessa. Päätin samalla hakea toisena vaihtoehtona kuitenkin sinne Helsinkiin, vaikka se onkin jo pelkkänä hakukohteena tuottanut kauheasti harmaita hiuksia. Panostan joka tapauksessa enemmän Jykylään, vaikka Helsingin yliopisto houkuttelisi yliopistona enemmän. HUOH. Pelkästään tuon lauseen lukeminen saa tuntemaan itsensä jotenkin idiootiksi: haen ensisijaisesti tänne yliopistoon, vaikka toisessa olisi parempi tarjonta! Mutta no, kaikki ei ole niin yksinkertaista.
2016-02-22 03.26.51 1
Oon käyttänyt tuota farkkuhametta niin paljon, että mun talvitakin vaalea  karvavuori on värjäytynyt vähän siniseksi. Me käytiin katsomassa eilen yhtä aivan käsittämättömän upeaa kämppää, joka on vielä lähempänä keskustaa ja paljon isompi (kaksio) kuin tämä nykyinen huusholli. Ihan sydäntä särkee, kun ajattelee miten ihanaa olisi asua siellä! Mun hiuksetkin ovat kasvaneet muutamassa kuukaudessa jo niin paljon, että saan ne suht järkevälle nutturalle.

Olen pohdiskellut aika paljon myös tätä blogia. Vaikka oon jo 4½ vuotta tänne kirjotellut, niin tuntuu silti olevan vieläkin välillä hakusessa se semmoinen oma tyyli?? tai se millaisen haluan tämän blogin olevan. Olen kyllä ihan alusta asti pitänyt blogin siinä mielessä omanlaisenani, etten halua tämän olevan pinnallisuuden pyhäkkö sekä pidän huumorin ja sarkasmin mukana ja kirjoitan suoraan ja rehellisesti esim. siitä miten päiväni oli ultimaattisen paska ja miten asiaa ei auta kolmatta viikkoa verta vuotava alakerta. Koska miksi en voisi kirjoittaa niin? Mua itseäni ärsyttää, ihan näin yleisesti, nyt kun asiasta jo mainitsin, miten joku niinkin luonnollinen asia kuin naisen kehon toiminnot ovat vieläkin aiheena ihan älytön tabu. Itse taistelen kyllä ilomielin moista vastaan kirjoittamalla aiheesta niin paljon kuin asiaa riittää. Joka tapauksessa tänään oli hyvä päivä, koska sain muun muassa karkkia, mutta jälkimmäinen kyllä pätee. En kuitenkaan ole tekemässä kuolemaa, se on vaan kierukka.

Joskus tekee mieli kirjoittaa ihan jotain älytöntä tajunnanvirtaa (kuten esimerkiksi nyt) ja joskus taas tehdä pelkästään postauksia, joilla on jopa kunnon aihe. Ajattelin, etten muka voi tehdä molempia, koska kyllähän blogin pitäisi ehdottomasti mennä johonkin kategoriaan tai lokerikkoon, MUTTA sitten muistinkin että eipä sillä olekaan mitään väliä! Hurraa!

Kuulostan jotenkin kamalan katkeralta, mutta tämä itseasiassa on ehkä kaikista hannamaisinta tekstiä vähään aikaan :-D

Huippua viikonloppua kaverit!

6 comments:

 1. Tallaista ajatusvirtaa on just ihana lukea!

  Saanko muuten udella, etta mita huulipunaa sulla on naissa kuvissa? Ehka taydellisin savy ja viela mattapintainenkin D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla :-)

   Huulipuna on MACin Diva, ja se nimenomaan on matta!

   Delete
 2. VOI MIKÄ NAINEN!♥ Ihana tyyli!

  ReplyDelete
 3. Ihana toi farkkuhame, to die for!

  ReplyDelete