19 February 2016

MY DAY

Päivä kanssani! En ookkaan ennen tehnyt tämmöstä My day -tyyppistä postausta. Tosin ei mun päivät ookkaan kovin ihmeellisiä, mutta ajattelin nyt kerrankin tehdä. Ehkä teen joskus jatkossakin, kertokaa te!
IMG_7270
9:30 Herätyskello soi, mutta arvatkaas nouseeko meistä kumpikaan siitä sängystä samantien... P ei tuttuun tapaan edes kuule koko herätystä. Ei se heräis edes palohälyttimeen. Jatkan siis unia! Huomatkaa superseksikkäät sukat.

10:00 Herään uudestaan, näprään hetken luuria, teen perus Instagram ja Facebook pläräykset (mua voi muuten seurata instassa nimimerkillä @astralhanna). Vedän pimennysverhon ylös niin kai siinä jo viimeistään herää.

10:30 Noustaan. Viimeinkin! Pitäis varmaan laittaa herätys kaheksalta, niin ois ylhäällä jo yheksältä :-D
IMG_7294
10:40 Todetaan traakkipuun tekevän kuolemaa, voi perhana. On se kumma kun ei ota aina selvää onko kyse liikakastelusta vai kuivuudesta, kun lehdet vaan putoaa yksi toisensa perään, mutta tällä kertaa oli kyse - taas vaihteeksi -  liikakastelusta. Toivottavasti se ei nyt kokonaan menis kuolemaan... Kastelen viiruvehkan.

10:45 Vedän vitamiinit naamaan ja teen aamupalaa. Rupesin pari viikkoa sitten käyttämään kalsiumia, kun tajusin, etten saa sitä juuri mistään, kun en juo maitoa enkä juustoakaan käytä kuin pitsassa. Jugurttejakin syön ehkä pari kertaa parissa kuukaudessa. Kummasti kasvoi kynnet yhtäkkiä! Aamupalaa syön samalla kun olen koneella.
IMG_7306
11:00 Koska netin ihmeellisessä maailmassa ei ole mitään jännää sähköpostin lisäksi, pelaan noin pari tuntia Fablea.

12:45 Ryhdyn kaunistamaan itseäni ja miettimään mitä laitan päälle. Samalla teen myös kaikkea muuta turhaa, kuten esimerkiksi otan kuvan Instragramiin ja seilaan ympäri huushollia.
IMG_7309IMG_7322
~14:00 Olen vihdoinkin valmis! Lähden kirjastoon lukemaan pääsykoekirjaa. Nyt koittaa se aika, kun pitää rueta kiristämään tahtia lukemisen suhteen, eikä voi lukea ihan milloin vaan kun sattuu huvittamaan. Kotonakin olisi ihan ok ja vieläpä hiljaista lukea, mutta kaikkia houkutuksia on liikaa, kuten esimerkiksi läppäri, joten koen paremmaksi ideaksi poistua kotoa kokonaan pois. Pääseepähän samalla ulos, joten ei ole koko ajan sellaista fiilistä, että on ollut koko päivän vain kotona. P jää kotiin tekemään töitä.

14:15 Saavun kirjastolle ja ryhdyn käymään kirjaa uudelleen läpi alleviivauksien kera.
IMG_7325IMG_7326
16:10 Lopetan lukemisen ja lainaan pari kirjaa. Ilman mitään suunnitelmia lainaan lähinnä huvin vuoksi Livvinkarjalan kielioppikirjan ja Viron kielen oppikirjan :-D Suomalais-ugrilaisista kielistä kiinnostunut ilmoittautuu... Viroa haluan ja aion opiskella joskus, joten kaipa noita voi pläräillä läpi! Myös kaikki muut suomen sukukielet kiinnostavat ihan mielettömästi.

16:30 Suuntaan kirjastosta kauppaan ostamaan täytteitä pitsaan.
IMG_7345
17:10 Pääsen kotiin kauhean ryysiksen keskeltä ja siellä onkin jo taikinat nousemassa. Onneksi, en oiskaan jaksanut odottaa enää yhtään kauempaa, on nimittäin ihan järkyttävä nälkä. Kaupassakin sai taistella ottaako sipsiä vai karkkia vai molempia, kun teki hirveästi mieli vaikka mitä. Päädyin tällä kertaa vain sipseihin...

17:25 Ruetaan vääntämään pitsat pellille ja uuniin.

Joskus 18:00 jälkeen: Laitan viinipullon kylmään ja sytyttelen kynttilöitä samalla kun P lataa Lostin jaksolle teksitykset.
IMG_7350
18:20 Molempien pitsat ovat valmiina ja ruetaan katsomaan Lostia samalla kun syödään hemmetin hyvää pitsaa, ahhh nam. Viinikin on ihan hyvää, vaikka onkin perus halpaa kyykkyviiniä.

19:30 Jatkan viinin lipittelyä samalla kun ryhdyn siirtämään kuvia koneelle. Mässytän samalla sipsiä.

20:00 Voice of Finland alkaa samalla, kun ryhdyn työstämään tätä postausta.

21:05 Nelosella alkaa Collateral -leffa, jota ruetaan katsomaan. Yritän myös saada tämän postauksen jossain vaiheessa pihalle!
IMG_7358
Päiväni todennäköisesti päättyy joskus puolen yön jälkeen, mutta jätän tämän nyt tähän, kun kotosalla vaan ollaan ja katsellaan tätä leffaa. Hyvää viikonloppua kaikille! :-)

Pidittekö tällaisesta postauksesta?

2 comments:

  1. Tykkääntykkääntykkään ♥ Pidän kyllä myös My Day -videoista, mutta jotenkin teksti/kuvamuodossa saa paremmin irti päivän fiilikset ja ajatukset : D Sulla on kaiken kukkuraksi niin esteettiset kuvatkin että niitä katselee mielellään enemmänkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon!! <3 ehkä näitä nähdään siis useamminkin ;)

      Delete