21 February 2016

FAUX

IMG_7310
Pistin viime viikolla pitkästä aikaa taas MACin punan tilaukseen, tällä kertaa niinkin yllättävän sävyn kuin Faux. Minut tuntien käyttämäni huulipunat ovat tähän asti olleet aina räikeän punaisia tai tummia. Voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että epäilytti ostaa tuo, kun on itsekin niin kaavoihin kangistunut sen punaisen punan kanssa. Kaipasin silti jotain vähän neutraalimpaa, kun joskus tuntuu siltä, JOPA MINUSTA, että punainen on vähän liikaa, vaikka se mulle sopiikin! Etenkin jos en jaksa meikata silmiä vahvasti. Heh, voitteko kuvitella...
IMG_7282IMG_7320
Olisin ehkä mieluummin ottanut enemmän ruskean sävyisen, mutta eihän niitä mieluisia sävyjä tietenkään ollut siellä Stockmannin sivuilla tarjolla, mikä ei sinänsä yllättänyt, mutta tämäkään valinta ei harmita. Päinvastoin, tykkään tästä todella paljon!

Huulipuna on muuten tällä kertaa satin lipstick, eikä mattaa, mutta menee kyllä mielestäni ihan matasta, jos huulia taputtelee paperilla laiton jälkeen. Joskus aiemmin olinkin jo sanonut, että suosin vaan mattapunia, mutta taitaa ne satiinitkin mennä! On nimittäin mukavan pehmeä koostumus. Tätä on jotenkin ihanan rento käyttää, kun räikeiden sävyjen kanssa saa yleensä "pelätä" niiden leviämistä ja kulumista esim. syödessä, mutta tämän kanssa kyseistä ongelmaa ei ole, kun se on niin samansävyinen omien huulien kanssa. Suosittelen lämpimästijos kaipaa nudempaa sävyä!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 comments:

  1. Upean sävyinen huulipuna! En ole vielä koskaan testannut MACin punia, mutta kaikki niitä hehkuttavat! Ehkä tänä keväänä lähtee testiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Suosittelen ehdottomasti, ovat hintansa arvoisia :-)

      Delete