17 February 2016

BROWN COAT

IMG_7228asukuvia 13IMG_7220
Löysin eilen sattumalta UFFiin marssittuani tämän ruskean takin, eli kyseessä oli vaihteeksi melkoinen heräteostos, mutta ihan hyvä sellainen. Oli vieläpä puoleen hintaan! Talvitakki meinaa tuntua jo vähän liian tukalalta, ellei tässä ehdi tulla vielä takatalvi, mutta nahkatakilla on vielä liian kylmä, joten tämä on sellainen sopiva välimuototakki. Pituus meinasi ensin hieman epäilyttää ja takki on muutenkin yhden koon verran liian iso, mutta ihan hyvin se ainakin omaan silmään istuu.

Ystävänpäiväkin oli ja meni. Valentine's day more like Sunday, vai miten se oli. Ei herättänyt meissä mitään tunteita, möllötettiin omissa oloissamme koko päivä :-D Oon myös vihdoinkin kokonaan terve! Missään vaiheessa ei onneksi ollut mitään tappokuumetta, yhtenä iltana vaan 37,5 astetta, mutta nenä vuoti senkin edestä ja yskäkin vaivasi.

Kaipaisin ihan hirveästi jotain irtiottoa tästä ankeasta arjesta. Tai no ei tämä nyt ankeaa ole, mutta varmaan jokainen joskus työttömänä ollut tietää tunteen, kun jokainen päivä on samanlainen eikä ole oikein mitään tekemistä. Joku varmaan voisi sanoa, että pelkästään työttömänä oleminen on silkkaa irtiottoa, mutta ehhh... enpä tiedä :-D Jos on ennestään paljon rahaa, että voi tehdä mitä lystää niin ehkä sitten. Ei vaan ole sen vertaa ylimääräistä, että voisi lähteä jonnekkin tai tehdä jotain muutakin kuin mennä leffaan tai syömään, kun tuntuu olevan kaikkea muuta mihin pitäisi säästää, kuten esimerkiksi silmälasit, jos näkö on siis huonontunut sen verran että pitää uudet hommata. Oispa hyvä näkö...

Näihin valitteluihin päätän tämän postauksen. Seuraavaan kertaan!

4 comments:

 1. Takki on aivan tosi hieno!! Äkkiä tää lopputalvi menee ja kesä tulee niin varmaan on taas enemmän menoa ja meininkiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Niiih sitä samaa toivon minäkin... :-)

   Delete
 2. Aivan ihana takki! Tollaisen ottaisin kyllä mieluusti itsellenikin! :)

  Voi mä niiiin tiedän tuon tunteen, kun on työttömänä eikä voi oikein tehdä mitään muuta, kuin vain möllöttää kotona päivästä toiseen. Siinä loppuu äkkiä tekeminen kesken, ja jos ei itse aktiivisesti käy esim. ulkona ja tapaa kavereita, iskee mökkihöperyys erittäin äkkiä. Tsemppiä! Kohta on jo kevät! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ave! :)

   No niinpä, onneksi! On sitä jo odoteltukin... ja kiitos myös tsempeistä! 8)

   Delete