8 February 2016

ARKKU

Tervehdys täältä sohvannurkasta! Meidän olkkariin ilmestyi reilu viikko sitten tämmöinen isompi sisustuselementti, eli tässä tapauksessa arkku ja ihan hemmetin hieno sellainen! (Huomatkaa joulun ajalta jäänyt tonttu taustalla).
IMG_7125IMG_7121IMG_7135IMG_7138
Arkku tuntui kieltämättä alkuun tosi oudolta täällä, koska on niin iso, eikä tämä olkkarikaan ole järin tilava. Mutta kyllä ajan kanssa silmä on jo tottunut ja arkku sopii tänne tosi hyvin! Ei siis pelkästään tila mielessä, vaan sopii ihan yleisestikin sisustukseen, esimerkiksi tuo tuoli taustalla on samaa sarjaa arkun kanssa, tai vähintään samaa puuta. Jonkun mielestä täällä saattaa näyttää jopa tosi ahtaalta, mutta mielestäni näin on just hyvä! Tosin ei minuakaan yhtään haittaisi, jos olisi isompi kämppä, mutta näillä mennään. 

Kaktus ja pieni lautanen kynttilöineen eivät todellakaan ole se vihoviimeinen asetelma arkun päälle, mutta tällä hetkellä ei ole oikein muutakaan. Kaktuksen sijaan haluaisin jonkun isomman ja enemmän rönsyilevän kasvin ja myös lautasen tulisi olla paljon isompi, tuo näyttää lähinnä kärpäsen kakalta suhteessa arkun kokoon. "Onneksi" on vielä pimeitä iltoja, niin on mukava poltella kynttilöitä, mutta rehellisesti sanoen en ihmettelisi, vaikka polttelisin niitä pitkin kesää hämärtyvinä kesäöinä :-D

Huoh, ulkona sataa räntää ja pitäis lähteä käymään postissa...

8 comments:

 1. hieno arkku, miks siinä päällä pitää olla mitään? antais arkun olla se pääjuttu eikä kasvien ja kynttilöiden. välillä vähemmän on enemmän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Koska mielestämme se näyttää tylsältä ilman!

   Delete
 2. Ihana arkku ja ihana matto!

  ReplyDelete
 3. Upea arkku! Meilla on hieman samantyyppinen vanha arkku, jonka saimme mun miehen aidilta, kun se muutti Italiaan ja antoi paljon huonekalujaan pois. Tykkailen siita kovasti. Harmittaa vahan, kun se oikeastaan sopii vain tuonne yhteen huoneeseen, missa se ei oikein paase oikeuksiinsa :c Ehka ma loydan sille jonkun paremman paikan viela joskus..

  Kuin siistia, et tuossa on viinipidikkeetkin viela :0

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, ja niin on! Nyt pitää lipitellä urakalla viiniä niin saadaan se täyteen... :-D

   Delete
 4. Mä oon kans himoinnu arkkua! Tai joka toinen päivä arkkua ja joka toinen päivä kevyen ilmavaa lasipöytää :D vitsi tuo kyllä varmaan näyttää niin hyvältä teillä kun koko sisustustyyli sopii ton ympärille. Ja vielä noi viinitelineet tuolla sivussa! <3 Iski taas sisustuskateus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DD Älä nyt kateellinen ole... Hommaat sitten itteleskin jonkinlaisen kun pääset muuuttohommiin! ;-)

   Delete