15 January 2016

L A T E L Y

Hups, tässähän on vierähtänyt jo yli viikko viime postauksesta! Siispä luvassa on paljon höpinää kaikesta...

Yksinelo on sujunut ihan mukavasti, mitä nyt on välillä ollut vaikeuksia saada itsensä liikkeelle. Yöt ovat olleet myös onnistuneita, mulla on vieläkin vähän taipumusta kuvitella kaikenmaailman monstereita nurkkiin ja säpsähtää jokaista narahdusta, jos nukun yksin. :-D Onneksi pikkusisko saapui eilen Siilinjärveltä pikavisiitille tänne seurakseni.
IMG_6999IMG_7007
Katsottiin lähinnä Lostia, löhöiltiin ja käytiin keskustassa pyörimässä, oli oikein mukavaa viettää aikaa ihan vaan kahdestaan. Ostettiin P:n kanssa viime viikolla kaksi ensimmäistä kautta kirpparilta. Itse katsoin Lostia jo vuosi sitten Viaplaysta ja ehdin vain toisen kauden alkuun ennen kuin koko sarja poistettiin sieltä. Oletteko katsoneet kyseistä sarjaa? Äärimmäisen koukuttava, mutta samalla myös tosi hämmentävä ja outo :-D Kävin saattamassa siskon bussiin tuossa reilu tunti sitten, tuli kieltämättä vähän yksinäinen fiilis, kun astui ovesta sisään.

Seinällä on muuten nyt pari uutta juttua, jotka saatiin P:n porukoilta. Koristeellisempi peili ja tuommoinen todella pieni taulu massiivisilla kehyksillä. Esineiden alkuperästä en sitten mitään tiedäkään, mutta ei noista voi oikein muuta sanoa kuin että ovat ihan älyttömän upeita!
IMG_7001IMG_7002
IMG_7023IMG_7025
Pääsykoekirjani saapui muuten aikaisemmin tällä viikolla! Voi sitä innostuneisuuden tunnetta, mikä minut valtasi. Kyllähän se ajatus opiskelusta pitkän lahnailun jälkeen tuntuu ihan erilaiselta, kuin esimerkiksi noin vuosi sitten heti ylppäreiden jälkeen. Aion nyt siis tosissani hakea opiskelemaan sitä suomen kieltä, tänne Jyväskylään siis. Kolmatta kertaa en hae....

Mä oikeastaan leikittelin jossain vaiheessa ajatuksella, että lähtisin Helsinkiin opiskelemaan suomen kieltä, koska siellä olisi laajempi tarjonta kuin täällä: pääaineeksi voisi ottaa suomalais-ugrilaiset kielet ja kulttuurin ja opiskella vaikkapa unkaria, mikä siis kiinnostaisi itseäni oikeastaan kaikkein eniten. En vain yhtään tiedä miten paljon sitten täällä Jykylän yliopistossa käsitellään näitä suomalais-ugrilaisia juttuja... jos joku tietää niin saa kertoa! Huonoja puolia ovat tietenkin: 1) P ei voisi lähteä mukaan, 2) Helsingissä asuminen on hemmetin kallista ja 3) mulla ei välttämättä pää kestä kaukosuhdetta sen jälkeen, kun on asunut yhdessä yli vuoden ja tottunut siihen, että kotona on aina joku jolle jakaa asioita heti. "Pää kestä" on toki aika liioiteltu ilmaisu, totta kai kestäisin jos olisi aivan pakko, mutta paljon mieluummin asuisin yhdessä. Ymmärtänette varmaan mitä meinaan.

Varmasti saisin sieltä kavereita koulun ohella mikä sinänsä helpottaisi elämää, mutta niin, en tiedä. Kyllä sen on tämän viikonkin aikana huomannut, miten tylsää on olla yksin, jopa minulla, joka viihtyy todella hyvin itsekseen! :-D Mutta kun on tottunut toiseen niin kynnys lähteä on suuri ja kun sitä itse tuntee itsensä parhaiten, tietää, että varmaan vain masentuisin jossain itsemurhayksiössäni, vaikka onhan niitä kaikenlaisia tapahtumia opiskelijoille jne. Huoh, monimutkaisia juttuja, joita ei oikein voi tietää etukäteen.

No, löpinät sikseen, P tulee parin tunnin päästä kotiin ja me mennään syömään! Pitää siis ottaa ilo irti, sillä sunnuntai-iltana se taas lähtee. :-(

Hupaisaa viikonloppua toverit!

4 comments:

 1. Toi taulu on kyllä niin upea! Isot kehykset pukee sitä erityisen hyvin. :-D

  ReplyDelete
 2. Oi Lost on ihan parhaita sarjoja! Outo se kyllä on, ja muuttuu vaan oudommaksi loppua kohden :-D
  Ja ah, en kestä tota teidän kämppää, sisustus on aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sen uskon että muuttuu vaan oudommaksi :--DD Kiitos paljon!

   Delete