27 January 2016

L A T E L Y #2

IMG_7085
Intoni kirjoitella on ollut viime aikoina suorastaan ylitsepursuavaa! Eiku.... Joka tapauksessa olen nyt tullut tänne kirjoittelemaan kaikkea turhanpäiväistä kuluneelta viikolta. Huomatkaa ensimmäisessä kuvassa oleva tähänastisista tekemistäni pitsoista täydellisin. Ristus miten hyvää, vaikka itse sanonkin!

Pääsykoekirjan lukeminen on sujunut ihan mukavasti ja leppoisasti. Seuraavassa kuvassa huvittava pätkä kirjasta :-D Suunnittelin alustavasti plärääväni kirjan nyt kertaalleen läpi, jonka jälkeen luen sen uudelleen alleviivauksien kera ja sen jälkeen vielä tehden muistiinpanoja, ja sitten sen verran kuin tuntuu. Eiköhän siinä rupea jäämään jotain mieleenkin... On jotenkin tosi helpottavaa tietää, että tässä on vielä noin viitisen kuukautta aikaa, mutta samalla se tuntuu kamalan pitkältä ajalta! Haluaisin vain päästä opiskelemaan, mutta taas toisaalta pitäisi vielä yrittää nauttia siitä, ettei tarvitse tehdä mitään. Joten kirjatkaa tuo äsköinen muistiin, sillä jos pääsen sisään, tiedän olevani ulisemassa joskus vuoden kuluttua "miten rankkaa ja puuduttavaa tämä opiskelu on!!".
IMG_7033
Tällä viikolla olen ottanut aika rennosti, eli olen mm. maannut sohvalla katsoen Netflixistä Homelandia ja nyt sain viimeinkin Orphan Blackin kakkoskauden päätökseen. Sain hilattua itseni jopa salille maanantaina. Saavutuksia, saavutuksia... En osaa muuten edes yhtiä makarooneja ja spagetteja keittää! Oon kyllä yks avuttomuuden symboli, ansaitsisin suorastaan mitalin! Tai no osaisinhan mä, mutta en tajua miksen koskaan malta odottaa sitä ~10 minuuttia, että ne keittyisi tarpeeksi, vaan otan ne pois jo viiden minuutin jälkeen, koska "ne näyttää niin löysiltä". Sitten päädyn mutustamaan jähmeää pastaa. Ei ole meikäläisen laji tämä kokkaus, vaikka on niinkin yksinkertaisesta ruuasta kyse.
IMG_7089
Viikonloppuna Suomalaisessa kirjakaupassa oli (en tiedä onko enää) hyvät alet, joita käytiin vähän hyödyntämässä. Jopa siis ennestään alennetuista hinnoista oltiin alennettu 50%! Mukaan lähti nämä kolme kirjaa: Craig Thompson: Habibi. 655 sivua pelkkää sarjakuvaa! Melkoinen pakkaus. Popol Vuh: Mayojen kansalliseepos ja J.P Koskisen Ystäväni Rasputin. Kaikki kirjat vaikuttavat äärimäisen kiinnostavilta, joten olen taas siinä tutussa "minulla on monta kirjaa luettavana, enkä tiedä mitä lukisin seuraavaksi!" -tilanteessa.

Ja katsokaa! Löytyi vaihteeksi Torilta laitettavaa seinälle... Me ollaan molemmat hurahdettu näihin ikoneihin ja siis ovathan nämä yksilöt nyt ihan älyttömiä! Joku, joka ei tunne minua/meitä, saattaisi jopa luulla astuessaan tänne huusholliin, että me ollaan hartaasti uskovia ihmisiä, mutta todellisuudessa kerätään näitä silkasta mielenkiinnosta. Meinasin tänä aamuna saada slaagin, kun siinä rauhallisesti nukkuessani yksi näistä isommista ikoneista päätti tulla seinältä ryminällä alas.
IMG_7084
Näihin mietteisiin jätän tämän postauksen ja toivotan kaikille hyvää loppuviikkoa! Perjantaina suuntaan nokkani kohti Siilinjärveä, joten palailen viimeistään ensi viikon puolella, jos siellä ei liukene aikaa postailla.

No comments:

Post a Comment