18 December 2015

T H U R S D A Y

IMG_6463IMG_6468IMG_6515IMG_6493IMG_6534
Torstai oli shoppailupäivä. Saatiin P:n porukoilta auto lainaan ja lähdettiin käymään vähän kauempana Kirpparilla.fi:llä, Plantagenissa, ja Cittarilla tuleepa aikuinen olo, kun sanoo näin. Musta tuntuu, että kirppareilta lähtee nykyään matkaan vaan kynttiläkamaa. Hämmentävää. Tällä kertaa löytyi ihan järkyttävän hieno kultainen kynttelikkö (toiseksi viimeinen kuva), sekä kaksi sirompaa kynttiläjalkaa. On kyllä yhtä kynttilää koko huusholli täynnä. Tosin sehän on vain hyvä. Tähän väliin on taas pakko jakaa "Naurettavat kirpparihinnat" -sarjaan liittyvä juttu! Keskiviikkona kaupassa käydessämme P katsoi ohimennen sellaista isohkoa karkkipeltipurkkia mitä lie jonka sisällä on lakuja (tyyliin tämmöinen) ja se maksoi lähemmäs viisi euroa. Kirpparilla joku myi sellaista prikulleen samaa tyhjää purkkia neljällä eurolla?! Ristus.

Pitkään kuolemaa tehneiden rehujen tilalle hommattiin uusia yksilöitä ja voi sitä hulluuden määrää mikä iskee aina kun pääsee pelkästään Plantagenin pihaan... Pitäisköhän tässä harkita puutarhurin uraa tai jotain. Kaikki tuntuu heti niin paljon kodikkaammalta, kun on kasveja ympärillä. Vielä kun osaisi pitää niitä paremmin elossa, niin hyvä tulisi.

Eihän siinä mennytkään kuin puoli vuotta, että kämppä alkaa näyttää ihan kunnolla "omalta". Tuntuu koko ajan vain kivemmalta ja itsensä näköiseltä. Vaikka pidänkin tästä asunnosta todella paljon, olisi mulla silti pieni halu muuttaa jo pois. Ei sillä tavalla siis ole mikään kiire minnekkään, mutta isompi asunto olisi kiva jne. Tiedättehän tunteen? Huonoja puolia tässä kämpässä on mm. se, että asunto on ensimmäisessä kerroksessa, eli valo ei pääse tänne kovinkaan hyvin. Tänne kerääntyy hirveästi pölyä, ilma on muutenkin tosi huonoa, varsinkin nyt "talvella" saa joka aamu herätä kurkku kuivana ja kipeänä. Seinille ei saa laittaa mitään hyllyjä, eikä niitä saa maalata jne, mikä on tietenkin ihan yleistä, mutta silti. Kolmio olisi kiva, niin P:llä olisi oma työhuone, eikä sen tarviis työskennellä tuossa olkkarin nurkassa. Se parveke olisi myös mukava... Mutta ne on vaan sellaisia pikkuvikoja, eli ei mulla ole mitään painavaa syytä valittaa mistään. Kunhan haaveilen!

Nyt voisin pikkuhiljaa painua pehkuihin... Hyvää perjantaita!

3 comments:

 1. Toi kynttelikkö on kyllä niin kaunis! Kelpais mullekin. :-D

  ReplyDelete
 2. Tossa valohommassa on semmonen että tietty ikävää ettei esim kasvot saa hirveesti valoo talvella, mutta kesät pienehköissä kämpissä joihin pääsee valo kunnolla on aika helvettiä :D t. Parissa saunassa asunut

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voin todellakin kuvitella! Tuntui kesä täälläkin tuskaiselta... :-DD

   Delete