6 December 2015

G O O D I E B A G

Kerroinkin jo edellisessä postauksessa saamastani lahjakassista. Halusin käydä läpi kassin sisällön erikseen, jotta postaukset olisivat selkeämmät. Suureksi ilokseni kassissa oli pari tuotetta The Body Shopilta, ja iloa se tuotti siksi, etten ole koskaan kokeillut yhtäkään edellä mainitun tuotetta. Ei kannata kysyä miksi, en tiedä oikein itsekään :-D Olen aina kyllä halunnut, mutta siihen se on sitten jäänytkin. On helpompi aina vaan mennä sen vanhan tutun tuotteen luo ja ostaa se, kuin lähteä testaamaan uutta.
IMG_6060IMG_6067
Tuotteina oli Wild Argan Oil -käsivoide ja Glazed Apple -vartalovoi, jotka tuli kyllä hyvään saumaan, sillä on taas se aika vuodesta, kun iho kuivuu ja ainakin itselläni alkaa kutista laittoman paljon, mikä on muuten nukkumaan mennessä ihan järkyttävä kombo levottomien jalkojen kanssa... Kuvitelkaa tunne, kun vähän väliä kutittaa, ensin selästä, sitten reidestä, lakanat kutittaa, pelkkä ajatus kutinasta kutittaa, samalla jalat alkaa sätkiä levottomuudesta. Ristus. Yhtenä yönä levottomuus ja kutina oli pahana ja siitä jos mistä oli ilo kaukana! P ei uskaltanut sanoa mulle mitään, kun olin niin vihainen ja nousin sängystä ties kuinka monta kertaa kävelemään ympäri kämppää ja tekemään pohjeliikkeitä, kunnes vein kintut kylmän suihkun alle. Pitäis varmaan harkita magnesiumin käyttöä tai jotain... :-D

No, se niistä jaloista. Tuotteet oletetusti tuoksuu huumaavan ihanilta. Käsivoidetta olen testannut nyt muutaman kerran, olen kyllä ihan sen pauloissa! Voide imeytyy nopeasti ja jättää kädet pehmeiksi ja hyvän tuoksuiseksi, toisin sanoen voisin lotrata sitä koko ajan.
IMG_6079
Toinen tuotteista oli Tanstoren itseruskettava. En ole koskaan ollut kunnolla ruskettunut, kesäisinkin iho punottaa tai jopa palaa ruskettumisen sijaan. Voi olla että kokeilen tätä vasta kesällä, sillä talvisin pidän kalpeudesta.

Saimme mahdollisuuden myös jakaa teille pari alekoodia! The Body Shopin verkkokauppassa saat kertaostoksesta 10% alennuksen koodilla AK1CBCU8
Tarjolla olisi myös 20%-alennuskoodi (yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta) VILA Jyväskylän liikkeeseen: 21108

Molemmat koodit ovat voimassa 31.1.2016 asti.

Ai niin, hyvää Itsenäisyyspäivää!

2 comments:

  1. Ite en tykännyt yhtään tän vuoden joulutuoksuista The Body Shopissa. Oli kaikki ihan liian makeita. Mun vakkarikäsirasva on The Body Shopin hamppuvoide, paras käsirasva ikinä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aijaa :0 Niin no, itsellä ei ollut mitään mihin verrata... :-D Pistän muistiin tuon hamppuvoiteen, haluan kokeilla sitäkin!

      Delete