2 December 2015

F A C T S

Enemmän tai vähemmän randomeja faktoja / tapoja / kaikkea mahdollista minusta:

1. Kutian naurettavan helposti, se on kamalaa. Varsinkin kun P on tosi hellyydenkipeä ja on vähän väliä pussaamassa tai muuten vain tunkemassa naamaansa kaulan tai kainalon seudulle, tai oikeastaan minne vaan, en pysty olemaan paikoillani saati nauttimaan hetkestä, koska kutisen :-D

2. Olen huono aloittamaan keskusteluja, tai yleisestikin tekemään aloitteita.

3. Olen heikkona tieteis-, fantasia- ja supersankarileffoihin/sarjoihin.

4. Tykkään myös Twilight-leffoista, vaikka ne ovatkin vähän naurettavia.

5. Haluasin luovuttaa verta useammin, mutta koska haluan myös olla täynnä tatuointeja, ja niiden ottamisen jälkeen pitää odottaa se 4 kuukautta, niin homma pääsee aina venymään. Olen luovuttanut verta vain kerran.

6. Tykkään kropastani enemmän kuin koskaan ennen.

7. Turmion Kätilöiden laulaja Mc Raaka Pee on isäni serkku.

8. Kirjoitin englannista A:n ja äikästä L:n.

9. Mun on vaikea käsitellä jonkun läheisen antamaa kritiikkiä tai ohjeita. Alkaa kuulua semmoista "JOOH!! JOOOOH!! MEE NYT POIS OSAAN KYLLÄ!" -tyylistä kihisemistä meikäläisen suusta. Läheisellä henkilöllä tarkoitan muun muassa vanhempia ja P:tä, nykyisin se on vain P, kun porukoita näkee harvemmin.

10. En ole tavannut kaikkia serkkujani.

11. Jos olen ollut esim. keskiviikkona kavereiden kanssa tai ylipäänsä jossain seurustelemassa ihmisten kanssa, olen oikein mielelläni vaikka koko loppuviikon ilman sosiaalisia kontakteja. Toki vain pari päivääkin riittää akkujen lataamiseen.

12. Harrastin jalkapalloa kuusi vuotta, lopetin n. neljä vuotta sitten.

13. Koska kärsin ajoittain (liian pitkän istumisen / urheilusuorituksen jälkeen) lonkkakivusta, olen diagnosoinut itselleni eripituiset jalat. Se myös näkyy siten, että vasen puoli lantiosta on korkeammalla kuin toinen.

ABH ja muuta4
14. Otin smiley-lävistyksen pois muutama viikko sitten ja ensimmäinen sana minkä äiti päästi suustaan oli "miks?". Luulis sen olleen jotenkin tyytyväinen, kun esitti saman kysymyksen tuskaisena silloin kun smileyn otin.

15. En käytä hajuvesiä.

16. En ole koskaan polttanut tupakkaa.

17. En voi sietää lattialla olevia vaatekasoja, heitän ne ennemmin vaikka sängylle.

18. En ole ollut missään tekemisissä toisen mummoni kanssa yli kuuteen vuoteen, vaikka asuimme samalla paikkakunnalla.

19. Kärsin levottomista jaloista, eli nukun vuoden ympäri villasukat jalassa.

20. Opin käyttämään tamponia vasta vuosi sitten :-D Tää on tosi huvittavaa jotenkin. Olin jo nuorempana sitä kokeillut, mutta se ei koskaan onnistunut, joten luovutin ja myöhemmin ei ollutkaan enää tarvetta, kun aloitin pillerit. No, sitten menin menkkaisena P:n (porukoiden) luo yöksi varmaan toista kertaa ikinä ja ajattelin että en perhana kehtaa siellä räpeltää joittenkin siteiden kanssa, etenkään kun vessassa ei ollut edes roskista!! (jokaisen tytön pahin painajainen). Siispä survoin tampsan sisään ja mietin missä valheessa olenkaan elänyt, kun se olikin niin naurettavan helppoa.

21. Opin syömään paistettua kananmunaa ja jugurttia vasta lähempänä täysi-ikäisyyttä, lapsena en voinut sietää niitä.

22. Olen kirjoittanut tätä blogia 9. luokan syksystä asti.

23. Poistan aina jonkun tietyn ajanjakson jälkeen hirveästi porukkaa Facebook-kavereista. Yläasteen ja lukion jälkeen poistin kaikki ne, joiden kanssa en ollut koskaan vaihtanut kuin pari sanaa ja tiesin etten välttämättä enää tule olemaan heidän kanssaan missään tekemisissä. Nyt listoilla on vain 62 kaveria.

24. Kuuntelen mieluummin kuin puhun.


Näitä tulikin useampi kuin oletin! :-D

Samaistuitteko joihinkin?

6 comments:

 1. Samaistun tohon tampooni juttuun :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah :-DD kiva kuulla etten ole yksin...

   Delete
 2. haha, samaistun aika moneenkin, erityisesti vaatekasoihin lattioilla, ihan sairaan ärsyttäviä :D (sängyllä ja tuoleilla ja kaikkialla muualla niitä sitten onkin..). Ihailen ihmisiä jotka jaksaa poistella fb-kavereita, munkin pitäis mutta se tuntuu niin kamalalta urakalta etten koskaan jaksa aloittaa, ja välillä fb-seinää selatessa sitä sitten miettii joidenkin tyypien kohdalla että "kukas hitto tääkin on" :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, siellä sängyllä saa olla ties kuinka iso kasa rättejä, kunhan ne ei ole lattialla :-D Noh, kun kerran on sen urakan tehnyt niin sitten on jatkossa helpompi "siistiä" sitä listaa, kun se ei ole niin pitkä!

   Delete
  2. Olipas hauskaa, miten monet noista faktoista sattuikaan osumaan myös omaan pirtaan! :) Esim. tieteisleffat, check. Verenluovutus ja sen vähäisyys, check. Heikohko ohjeiden vastaanotto läheisiltä, check. Akkujen lataus sosiaalisten kanssakäymisten jälkeen, check. Eripituiset jalat, check. Mummon kanssa epäkanssakäymistä vaikka lähellä asuukin, check. Villasukat, check. (Muistan itseasiassa kun P joskus vuosia sitten ihmetteli, kun kerroin, että nukun villasukat jalassa, että miten kukaan voi nukkua silleen :D Terkkuja sille!) Ja itse en kutia mutta toinen osapuoli kutiaa pelkästä hipaisustakin...

   Älyttömän hienoa että oot jaksanut pitää blogia noin kauan! Oon nyt muutaman kuukauden seurannut blogiasi ja vilkuillut myös vanhempia kirjoituksia, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi kommentoida. Ootan innolla uusia postauksia! :)
   T. Iitu (idamariaidamaria)

   Delete
  3. Mulla aika sama jos oon kertonu jollekkin, että nukun joka yö villasukat jalassa niin sitä on ihmetelty ihan kunnolla :-D Kerron terkut!!

   Kiitos kommentistasi todella paljon! Mukava kuulla, että oot seuraillu noinkin pitkään! 8)

   Delete