27 December 2015

D E C E M B E R

Koittaa vuoden viimeisten suosikkien aika, joita ei taaskaan ole kovin paljoa. Tämän jälkeen yritän saada vielä aikaiseksi tuttuun tapaan julkaistun vuosikooste-postauksen, jonka pyrin julkaisemaan vielä tämän vuoden puolella.
joulukuu suosikit
1. Nyt jouluna kotikotona käydessäni sain mukaani nämä älyttömän hienot kaulakorut. Sirommat korut ovat jo edesmenneen ukkini itse tekemät, äidille ja isälle siis, mutta koska he eivät niitä ole käyttäneet, niin äiti antoi ne minulle. Isomman korun, toisin sanoen ametistin, tausta jäi vähän epäselväksi. Kukaan ei muistanut oliko ukki vain antanut tuon vai jopa tehnyt itse. Upeita ovat joka tapauksessa ja tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä! 2. Joululahjaksi saadut Taika-mukit, joita on nyt yhteensä kahdeksan. Tuo punainen on luonnollisesti minun... :-) Kaikki muut onkin sitten mustavalkoisia, paitsi tuo yksi :-D 3. Uudet kasvit ovat tuoneet ihan uuden ilmeen tänne kämppään. Joidenkin rehujen elossa pitäminen tosin meinaa osoittautua hieman hankalaksi. Jos vähänkin erehtyy kastelemaan liikaa, kasvi voi huonosti, tai jos unohtaa sen ainoan kerran siirtää kasvin ikkunan eteen, se voi taas huonosti... On se vaikeeta. 4. Saatiin P:n siskon poppoolta joululahjaksi kauan kuolaamiamme jääkaappimagneettisanoja! Ei tosin maltettu odottaa jouluun, vaan avattiin se vähän ennen. Ihan huippu lahja!

Joulukuu tuntui menevän ohi jotenkin kamalan nopeasti, vaikken varsinaisesti tehnyt yhtään mitään ihmeellistä, olin vaan kotona. Tässä kuussa ei muutenkaan ollut mitään blogipikkujouluja kummempia tapahtumia, pari keikkaakin olisi ollut, muttei varaa. No toki joulu, mutta en pidä sitä sinänsä tapahtumana vaan perinteenä. Joulukuussa on se oma tunnelmansa, joten olo ei ollut läheskään niin ankea kuin esimerkiksi marraskuussa :-D Ja nyt kun talvipäivänseisauskin on ohitettu, niin voi hyvillä mielin alkaa odottelemaan pidempiä päiviä. Pian pitäisi myös alkaa tutustumaan pääsykoekirjallisuuteen! Jee vihdoinkin.

Toivottavasti ehdin postata sen postauksen vielä ennen vuoden vaihtumista! Voi olla, että postaan erään toisenkin... Mulla on joka tapauksessa tuolla luonnoksissa kaksi suht isoa kilometripostausta. Niitä odotellessa, hyvää alkavaa vuoden viimeistä viikkoa!

No comments:

Post a Comment