30 November 2015

N O V E M B E R

Miten pirussa voi olla jo marraskuun viimeinen päivä?? Tai no, toisaalta on ihan hyvä, että se meni jo ohi. Marraskuu on mielestäni kamalin kuukausi koko vuodessa. Mutta mennäänpäs tämän kuun suosikkeihin (joita on tosin aika vähän):
ABH ja muuta3
1. Black Fridayna Ginasta löytämäni pitsipaita! Lisää pitsiä... heh. Paidassa on ihanan leveät hihat, tykkään mielettömästi! 2. Ostettiin jouluvalot. Piti käydä kunnon taistelu, että sai ne pysymään tuolla, muutaman kerran nimittäin tulivat alas. Täällä on heti paljon mukavampi tunnelma! 3. P tilasi pari vinyyliä, jotka ovat ylläri myös minun mieleeni. Luulin ensin, että P tilasi vain Type O Negativen vinyylin, mutta paketista paljastui ilokseni myös Nightwish. Kyseinen albumi minulla on myös CD:nä, mutta koska meidän levysoitin ei toimi kunnolla, niin sen kuunteleminen on ollut aina yhtä kärsimystä. Vinyylillä kuulostaa paljon paremmalta! 4. Sitten tietenkin uudet hiukset, joita olen jaksanut hehkuttaa mielin määrin.

Niin, miksi en pidä marraskuusta: marraskuussa kaikki on huonosti ja mielenterveys koetuksella. Mieli on matalalla, kaikki tympäisee, mitään ei jaksa tehdä, väsyttää koko ajan, mitään ei saa aikaiseksi, vaikka apuna on kalanmaksaöljyt ja kaikki! Lunta on vain hetken, muuten sataa vettä. Marraskuun huomaa myös siitä, että ärähdän P:lle herkemmin kaikesta. Anteeksi </3 Yöllä ei nukuta ja jalat on levottomat. Kasvitkin kuolee, kun on "valoisaa", toisin sanoen harmaata, sen kuusi tuntia. Kasvien nuupahtamista ei edesauta se, että asunto on ensimmäisessä kerroksessa, eikä valo pääse tänne kunnolla. Ja sinä ainoana päivänä kun aurinko vähän paistaisi, unohdan siirtää kasvit ikkunan eteen. Yhtä kirousta koko kuukausi.

On tähän kuuhun toki kuulunut paljon hyviäkin juttuja, kuten:
kuvia luurista32
1. P:n veli kumppaneineen tuli tekemään meille pitsaa, ja se pitsa taisikin olla parasta pitsaa mitä olen koskaan syönyt! Ilta meni leppoisesti pelaillessa Tuttu juttua. 2. Whitesnaken keikka porukoiden voimin Helsingissä. Tämä oli viides ja toistaiseksi viimeinen Whitesnaken keikka minulle :-D ei nimittäin enää iskenyt samalla tavalla kuin aikoinaan. 3. Ollaan käyty monesti treffeillä, toisin sanoen kahvilla ja leffassa (tai no leffassa vain kerran). Tänään mennään taas illalla leffaan, koska halvat liput (7e/kpl). 4. Pentagram heitti ainoan Suomen keikkansa Lutakossa ja me ostettiin liput jo kesällä heti kun ne tuli myyntiin. Oli kyllä ihan sairaan hyvä ja kova keikka. Huono puoli oli se, että join vähän liikaa punaviiniä :-D 5. Toimin taas pinta-alana P:n harjoitteluille. Tatuoinnista puuttuu vielä värit. 6. Huomenna meille tulee 8 kk täyteen yhdessä asumista, aika hullua...

Huomenna starttaa joulukuu, eikä minulla ole vielä edes joulukalenteria! Postaan joulukuussa ihan normaalisti, eli mitään joulukalenteritsydeemejä ei ole tiedossa. Siispä hyvää marraskuun viimeistä päivää!

No comments:

Post a Comment