4 November 2015

E Y E B R O W S I N G

Uskon, että moni suomalainen vaaleaverikkö voi samaistua siihen, että kulmakarvat ja ripset ovat lähes näkymättömät. Itsellenikin ovat moiset geenit "siunaantuneet" ja olen harmitellut - niin kauan kuin muistan - miten ärsyttävää on olla vaalea. Naama näyttää kamalan tylsältä ilman meikkiä, kun kulmat saati ripset eivät erotu. Olen kuitenkin sinut asian kanssa, vaikka totta kai haaveilen tummemmista kulmakarvoista ja ripsistä. Ihailen suunnattomasti näyttäviä ja paksuja kulmia!
IMG_5213
Tällaiset kulmakarvani ovat luonnostaan, ei ihan vaaleat, muttei ne myöskään juuri minnekkään erotu. Vähän rehottaa, koska en niitä millään tavalla nypi, koska en koe sitä tarpeelliseksi näin vaaleilla karvoilla.

Vielä pari vuotta sitten en tainnut edes väritellä kulmiani millään tavalla, tosin tapani meikata oli muutenkin aika mitäänsanomatonta verrattuna nykyiseen. Ensin käytin perus kyniä ihan viime kevääseen saakka. Punaisen tukan myötä uskalsin tehdä aina vain tummemmat kulmat. Sittemmin olen käyttänyt ruskeaa/mustaa luomiväriä kynän kanssa ja kaikista tummimmat kulmat olen saanut aikaan ihan sillä samalla mömmöllä sivellintä käyttäen, mitä käytän rajausten tekemiseen :-D Monta keinoa on siis käytetty, enkä koskaan ole ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen.
IMG_5222
Mutta nyt siihenkin on tullut muutos! Vähän jälkijunassa tosin. Olen viime aikoina lukenut niin monta kertaa hehkutuksia tuosta Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomadesta, joten ajattelin että perhana, haluan vihdoinkin hankkia itsellenikin sellaisen. Meinasin jo tuossa toissa aamuna laittaa tilauksen menemään ihan ABH:n omien nettisivujen kautta, mutta onneksi en ehtinyt, sillä tuo löytyi keskustan KICKSistä. Siellä tosin ei näyttänyt olevan kaikkia sävyjä. Sävyistä päädyin Dark Browniin. Ei ole mielestäni liian tumma, eikä liian vaalea, ja näyttää luonnollisesti luonnollisemmalta kuin kokonaan musta väri.

Koska kulmakarvani ovat niin vaaleat ja muodottomat ja etenkin todella hennot ja ohuet, joudun kirjaimellisesti piirtämään itselleni jonkinlaisen muodon kulmiin, koska luonnollinen muoto on huono ja sitä on aika vaikea seurata. Tämän takia kulmani saattavat olla joka päivä vähän erilaiset: joskus paksummat ja joskus ohuemmat :-D Olen vasta hiljattain oppinut tekemään hyvännäköiset kulmat, toki homma vaatii vieläkin mielestäni harjoittelua. Vielä puoli vuotta sitten tekemäni kulmat ovat näin jälkikäteen ajatellen olleet aika järkyttävät.
ABH ja muuta1
IMG_5228
Kulmat oli äärimmäisen helpot tehdä, ai että! Olen niin rakastunut tuohon, ehdoton lemppari kulmien tekemiseen, en tästä kyllä hevillä luovu. Väri pysyy hyvin kasassa pitäen karvat ojossa, eikä lähde leviämään, eritti iho ties kuinka monta litraa rasvaa tahansa. Suosittelen lämpimästi!

Onko muilla hyviä kokemuksia kyseisestä tuotteesta? Tai puolestaan hankaluuksia vaaleiden kulmien kanssa?

5 comments:

 1. Joo tiedän niin tunteen vaaleiden kulmien kanssa ! Mulla oli luonnostaan vaalea tukka ja värjäsin sen noin vuosi sitten tummaksi. Mikään ei oo kyllä yhtä kaunis näky ku pesee meikit illalla mukaan lukien kulmakarvat, jonka jälkeen näyttää yksinkertaisesti ilmeettömältä haamulta :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo oli kuin suoraan mun suusta! :-D

   Delete
 2. Mulla taas on suht paksut ja tummat kulmat ja ne on niin oudon malliset että pakko meikata (plus en värjää niitä ainakaan nyt kun on punanen tukka) mut tuntuu jostain syystä et se on paljon hankalampaa verrattuna joihinkin ohuempiin ja vaaleampiin kulmiin joita oon meikannut. Toisaalta se voi vaikuttaa kun yritti nyppiä joskus teininä tyyliin sellaset viivat kulmiksi, niin nykyään ne kasvaa vähän vinksalleen niin joutuu ite miettimään sitä muotoa. Eikä mun kulmat oo enää läheskään niin tuuheat kun joskus lapsena yhyy. Tosin Yhdistyneitä Kulmakarvoja en kaipaa :--D

  ReplyDelete
 3. Ootko koskaan värjännyt ripsiä tai kulmia? Sitenhän saa kanssa vähän väriä ja näyttää että on "silmät" päässä ilmna meikkiäkin :D itse värjään säännöllisesti ripsiä ja kulmia vaikka olenkin piirteiltäni jo suht tumma, sen vaan huomaa ripsistä kuinka ihanan mustat ne ovat värjäyksen jälkeen !

  http://pinchofaino.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole :-D Olen sitä toki miettinyt, mutten ole koskaan uskaltanut rueta työstämään asiaa (siis yksin), kun en ole asiaan tutustunut niin en myöskään oikein tiedä mikä tuote moiseen olisi hyvä, enkä ole sitten sitä myöskään niin vakavasti harkinnut että olisin marssinut ammattilaiselle :-D Mutta voisin kyllä sitäkin kokeilla vielä joskus!

   Delete