14 November 2015

C H I L I

Lähdin keskiviikkona pikavisiitille Helsinkiin Whitesnaken keikalle porukoiden voimin, minne P:n piti myös tulla mukaan, mutta tulikin sen sijaan kipeäksi, joten lähdin matkaan yksin. Koko reissusta ei ole kuvan kuvaa, sekä mukaani tarttui vain yksi ostos: MACin huulipuna sävyssä Chili. En jotenkin jaksanut yhtään lähteä kiertämään rättikauppoja, tosin Monkissa kävin vain koska sitä ei  täällä ole, eli säästyipähän nekin rahat.
IMG_5341
Huulipunan suurkuluttaja olen tainnut olla jo 9. luokalta asti, silloin en tosin ole tajunnut sävyistä juuri mitään vaan olen käyttänyt mikä on silmää eniten miellyttänyt, ja silloinkin se on ollut useimmiten se punainen. Nykyään poistun harvoin kotoa ilman huulipunaa jos satun meikkaamaan. Jos jonnekkin ollaan menossa heti syömään, niin jätän silloin punat suosiolla pois, sillä ne tahtoo lähteä samantien kun alkaa mättää ruokaa suuhun. Tykkään eniten punaisista ja tummista huulipunista, ne ovat osa arkimeikkiäni. Toisaalta "arkimeikkini" on suunnilleen sama, oli kyseessä koulupäivä tai juhlat :-D En siis osaa kuvitella itselleni nudea tms. vaaleaa huulimeikkiä, tosin en edes koe niiden sopivan tyyliini.

Itse tykkään käyttää vain ja ainoastaan mattahuulipunia, mielessäni ei ole aikoihin käynytkään käyttää mitään muita kuin niitä. MACin punia suosin suuresti, vaikka tämä uusin yksilö on vasta "kokoelman" kolmas. Chili muistuttaa paljon sävyä Russian red, mutta on oranssihtavampi ja retrompi. Jotenkin miellän sen myös rennommaksi ja arkisemmaksi kuin Russian redin, sillä se tuntuu minusta "juhlallisemmalta". Koostumukseltaan uusi tulokas on aavistuksen helpommin levittyvää kuin  edellä mainittu ja DivaJoka tapauksessa tykkään todella, todella paljon!
IMG_5356IMG_5363
Tykkään vielä uudesta hiustyylistänikin erittäin paljon...

Löytyykö sieltä muita MACin kannattajia?

4 comments:

 1. Näyttäispä mun punaset huulet punasen tukan kanssa yhtä coolilta kun sulla :D! Blondien kanssa käytin ihan sujuvasti punasia, nyt oon siirtyny hiustenvärjäilyn myötä sit enempi rusehtaviin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, kiitos! :-D Täällä myös yksi joka tykkää ruskeista huulista o/

   Delete
 2. Vitsi näyttää hyvältä! Sulla on muutenkii tosi omanlainen ja persoonallinen tyyli. Arvostan!

  ReplyDelete