2 November 2015

B R A I D S & L E A T H E R

IMG_5167Kollaasit1asukuvia 91

Kuvien asussa mikään muu kuin tuo kirpparilta ostettu takki ei taida olla uutta. Suurinosa asusta koostuu taas aika monesta muinaisesta kirpparilöydöstä. Maiharit löysin Kuopion Kirpparilla.fi:ltä jo kaksi vuotta sitten, ja ne ovat kyllä olleet - ja tulevat olemaan - loistavien kirpparilöytöjen top vitosessa. Palvelevat jokaisena vuodenaikana, kesäisin ehkä vähiten, ja ovat pysyneet erinomaisessa kunnossa. Vannon siis maihareiden nimeen, kunnon luottokengät.

Oon tykästynyt tuohon lettikampaukseen ihan mielettömästi! Tosi helppo tehdä, saa kätevästi reuhkan naaman edestä heilumasta tuolla tuulessa ja viimassa, ja letit avattua lopputulos on (jos hyvin käy) pöyheä leijonanharja. Ei ehkä takaapäin mikään imartelevin näky, jos on hyvin erottuva tyvikasvu... Nimimerkillä vaaleiden hiusten ja punaisen värin ikuisesta kirouksesta kärsivä. Yksi pitkien hiusten hyvistä puolista, kun ne saa noin kivasti kiinni, vaikka olen rehellisesti sanoen välillä leikitellyt ajatuksella mitäs jos leikkais lyhyeks? Tämä kampaus olisi varmasti yksi niistä monista "esteistä" moiselle radikaalisuudelle.

Otettiin kuvat ehkä ensimmäistä kertaa semmoisessa paikassa, jossa kulkee koko ajan ihmisiä ohi. Itselleni se on vieläkin vähän sellainen totuttelemista kaipaava asia, vaikka tiedän ettei ketään kiinnosta. Tiedättekö kenties tunteen? Eräs mummo kysyi iloisena, että onko meillä muotikuvaukset. Kivempi kommentti se oli kuin jokin aika sitten kesken asukuvien oton ryhmä keski-ikäisiä herroja kävelee ohi katse tiukasti meikäläisessä ja yksi sanoo maailman ärsyttävimmällä tavalla: "sano muikku!" :-D

Hyvää marraskuun ensimmäisen viikon jatkoa teille!

3 comments:

  1. Nuo letit on kyllä todella ihanat! Odotan jo niin suurella innolla että omat hiukset kasvaa noin pitkiksi ja pääsen tekaisemaan tälläiset myös :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    ReplyDelete
  2. Onpas hienoja kuvia! Tuo punaisen sävy hiuksissasi on ihana ja tuo puna sopii huulillesi tosi hyvin. :)

    ReplyDelete