9 November 2015

B O B H A I R

IMG_5257Kollaasit2
IMG_5324
Varasin lauantaina ajan extemporesti Hiushuone Estiloon ja tänään kävin luopumassa huonoista rakkaista latvoistani. Pituutta lähti reilusti yli 20 cm. Olo on kerrassaan mahtava!

Vielä lyhyemmät hiukset mulla oli viimeksi rippikesänä. Muuten (eskareita ja ykkösluokkaa lukuunottamatta) olen mennä viilettänyt pidemmän letin kanssa. Nyt kun tarkemmin ajattelen, mulla on tainnut olla jo useamman vuoden ajan tapana tehdä vähintään kerran vuodessa joku enemmän tai vähemmän radikaali muutos hiuksille. Vuosi sitten muutoksia oli useampi: ensin pinkit hiukset, sitten otsis, jonka perään melkein heti punainen väri. Sitä edeltävänä vuonna ei tainnutkaan olla muuta kuin kulahtaneen punaisen vaalennus. Kolme vuotta sitten oli sivukaljua jne. Mitä lie keksin seuraavaksi?

Tällä kertaa olin erittäin kyllästynyt hiuksiini ja päätöstä edisti myös niiden huono kunto. Melkoista hamppuahan ne jo oli usean värjäyksen jälkeen, eikä väri tarttunut enää latvoihin yhtä hyvin kuin muualle. Nyt nämä on niin ihanan tuntuiset! Seuraavan kerran jos/kun ryhdyn lettiä kasvattelemaan, yritän leikkuuttaa latvoja vähän useammin kuin kerran vuodessa... jospa ne silloin pysyisikin hyvässä kunnossa :-D

Saas nähdä miten laineikkaat hiukseni reagoivat, kunhan saavat kuivua luonnollisesti. Tällä hetkellä pysyvät hyvin kasassa muotoilun myötä. Olisi siistiä, jos hiukset jaksaisivat kihartua tällä pituudella enemmän!

Jos harkitset suurempaa muutosta hiuksillesi, tee se heti!

10 comments:

 1. Voi että, älyttömän ihana kampaus! Sopii tosi hyvin sulle :)

  ReplyDelete
 2. ihanat ♥ just täydellinen pituus!

  ReplyDelete
 3. Ai että, noi on aivan sairaan mageet!!! Itseasiassa tänään viimeksi mietiskelin hiusten leikkuuta ihan reippaasti, mutta toisaalta mua kaduttaa vieläkin kun leikkautin nämä seiskaluokalla suunnilleen olkapäille. :D Ja nää kuvatkin on tosi kivan näköisiä, sun valokuvaaja on kehittynyt.

  P.S. Mistä tuo sun septumin koru on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! Hahaa, välitän kommentin kuvaajalleni :-D No mut hei, sehän oli silloin seiskalla... nyt voisi sopiakin!

   Koru on täältä www.savanni.com :)

   Delete
 4. Kerrassaan upea! Mulla on tällä hetkellä ollu 2 vuotta kasvatusprojekti menossa ja ollaan jo ihan hyvin yli olkapäämitan, tässä se kasvaa vaan koko ajan! Joskus tekisi mieli pätkäistä, mutta sitten muistan miten paljon 'helpommat' nämä pitkät on :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :-) Hah musta taas tuntuu nyt, että lyhyet on paljon helpommat kuin pitkät :-D Onneksi itsellänikin on suht nopeasti kasvavat hiukset, joten jos alkaa kaduttamaan niin ei varmaankaan tarvii ikuisuutta odottaa että on taas kuontaloon tyytyväinen 8)

   Delete
 5. Mä tein ihan saman viime kesänä, ja kylläpä tuntui hyvälle pieni muutos! Tosin nyt alkaa olla jo kova ikävä pitkää tukkaa :( sopii kyllä tosi hyvin sulle tuo lyhyt :)

  ReplyDelete