6 October 2015

S I T Ä & T Ä T Ä

Voitaisiin mennä ajassa vähän taaksepäin ja käydä läpi juttuja, joista en ole syystä tai toisesta maininnut ollenkaan blogin puolella.
kuvia luurista27
1. Käytiin melkein pari viikkoa sitten P:n kanssa jollain luontopolulla - jonka nimeä en ylläri ylläri muista. Pakattiin eväät mukaan ja kispailtiin joku nelisen kilometriä kohteeseen. Just meidän tuurilla aurinko meni pilveen, kun päästiin perille ja alkoi sataa. Onneksi ei kuitenkaan satanut koko aikaa, en nimittäin tykkää sateesta, jos ei oo kunnon toppavaatetus päällä ja silloin ei tosiaankaan ollut. 2. Petteri on ihan älytön leipomaan. On vääntänyt jo ties kuinka monta juustokakkua, omena-, raparperi- ja mustikkapiirakkaa sekä korvapuusteja, ja kaiken vieläpä ihan vapaaehtoisesti! Luksusta minunlaiselleni sokeriholistille. 3. Tästä onkin jo jonkin aikaa, yli kuukausi. Vietettiin peli-iltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä parin P:n kaverin kanssa, jotka seurustelevat keskenään, joten päästiin pelaamaan Rappakaljan lisäksi kirpparilta löydettyä parisuhdepeliä, joka on varmaan joltain 80-luvulta. Jotkut kysymykset olivat siis luokkaa "voiko mies seurustella miehen kanssa" tms. Oli kyllä tosi hauskaa! 

4&5. Nämä unohdin laittaa syyskuun suosikkeihin. Anttilan aleista löytyi pari tuottista Fringeä ja The Officea, eikä viimeisintä olla "ehditty" katsoa juuri ollenkaan, kun Fringe vei sen verran mennessään. Tämä scifisarja alkoi tulla telkkarista silloin, kun olin kuudennella luokalla ja olin kyseisestä sarjasta jo silloin ihan kikseissä. "Onneksi" siitä oli jo niin kauan, etten enää tänäpäivänä muistanut sarjan tapahtumista juuri mitään, joten nyt oli parasta katsoa sitä tavallaan ensimmäistä kertaa. Vain kaksi ensimmäistä kautta oli tarjolla DVD:nä, ja loput kolme kautta on pitänyt ladata netistä. Anttilasta lähti silloin samaisena päivänä kympillä myös kaikki Potterit! 6. Me ollaan aika innolla tehty itse hamppareita, koska niistä riittää ruokaa kolmeksi päiväksi, jos vain malttaa syödä yhden päivässä :-D Ovathan ne myös ihan älyttömän hyviä!
kuvia luurista29
7. Melkeinpä kuukausi takaperin Lutakossa oli Lasten Hautausmaan keikka, mistä pidin todella, todella paljon. Musiikki on niin kauniin melankolista, että sitä kuuntelee enemmän kuin mielellään. 8. Meillä on liput!! Alunperin mun piti mennä tuttuun tapaan porukoiden kanssa heilumaan Whitesnaken keikalle, mutta äiti halusi tarjota lipun Petterillekin synttärilahjaksi etukäteen. Tämä tulee olemaan mulle jo viides Whitesnaken keikka. 9. Itse tehtyjen hamppareiden ja bataattiranskalaisten lopputulos. Nam.

10. Ostettiin aikoja sitten kirpparilta uusi levyhylly, jonka kanssa olen samanpituinen. Enkä tämän kuukauden aikana ole vieläkään saanut aikaiseksi laittaa hyllyyn omia levyjäni. On se vaikeeta. 11. Muutama viikko sitten päästiin käymään pikavisiitillä Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Kuvassa minä ja pikkusiskoni, joka on minua pidempi vaikka jalassani oli kymmenen sentin korot. Viikon päästä suuntaan taas Savon maille muutamaksi päiväksi. Mua huvittaa aina se, että mulla on välillä ihan kamala ikävä kotikotiin, muun muassa pari päivää piti harjoittaa pientä ulvomista, kun oli niin ikävä, mutten kuitenkaan jaksa olla siellä paria päivää pidempään :-D  Kaikista huvittavinta on se, ettei seuraavana päivänä ikävästä ole tietoakaan. Tosin eipä siellä oikein ole silleensä mitään tekemistä. Tällä hetkellä ainoa äksöni Siilin reissulle on ukin ja mummon huushollin ikkunoiden pesu ja hengailua perheen kanssa. 12. Katseessa tuli käytyä katsastamassa jo elokuun loppupuolella Lord Fist ja Evil-Lyn.

+Edellisen postauksen kuvien perusteella voi varmaankin päätellä, että oon tullut ihan hulluksi näiden kynttilöiden kanssa. Illasta on tullut ylivoimaisesti lemppari vuorokaudenaika, kun voi pimeän tullessa sytyttää huushollin täyteen kynttilöitä ja olla vain niiden valossa. Tykkäättekö poltella kynttilöitä? Säästää ainakin sähköjä! Tänään voisin lähteä puolestaan metsästämään näitä valonlähteitä, sillä ne meinaa uhkaavasti loppua.

No comments:

Post a Comment