31 October 2015

O C T O B E R

October on nyt Octover, siispä seuraavaksi on aika käydä lokakuu ja sen suosikit läpi!
suosikit 2
1. Sokoksella oli erinomainen tarjous Lumenen valokynälle: yksi kappale oli alennuksessa 13,50€, mutta hintaan 16,50€ sai kahden valokynän paketin, tosin vain sävyssä 1. Tuotteet kuuluu Roosa nauha -kampanjaan, joten rahatkin meni hyvään! Tulen jatkossakin suosimaan Lumenen valokynää, on nimittäin tähänasti käyttämistäni valokynistä parhain. 2. Tuli vaihteeksi kierreltyä keskustan kirpparilla Centrumissa, ilman mitään ostosuunnitelmia, missä törmäsin taas nahkatakkiin, vieläpä pirun hienoon sellaiseen. Entinen omistaja on takin ilmeisesti tuunannut. Hintakin oli tällä kertaa jopa hyvä, nimittäin viisi euroa. Aiempaa kommenttia kirpparihinnoista voit lukea täältä. Harmi, että talvi on tulossa, olisi ollut kiva käyttää takkia enemmän.

3. Tee on vienyt minut mukanaan! Ennen koin teen olevan "liian kuuma ja tylsä juoma", vaikka kuinka sitä yritin juoda kylläpä rimmas. En tiedä mikä muhun on nyt mennyt :-D Ihan kiva kuitenkin "osata" juoda jotain, jos esim. pyydetään kahville tms, niin ei tarvitse aina tyytyä vain veteen. Me suositaan lähinnä irtoteetä, jonka tekoon käytetään Ikeasta syyslomalla mukaan lähtenyttä pressopannua. Tiikerin päiväuni on mun ehdoton suosikki! Eräs paheeni on laittaa paljon hunajaa ja sokeria teen sekaan.... Siksi varmaan siitä tykkäänkin.

4. Hankittiin P:n kanssa kuun alussa jäsenyydet Fitness 24/7 -salille. Itselleni ei oo kyllä vieläkään tullut semmoista "Jes, mennään salille!! Syödään terveellisesti, ei herkkuja!!" -vaihetta päälle. Yleensä kun on ollut intoa treenata, niin on sitten myös syönyt terveellisesti jne, nyt kyllä vetelen herkkuja kaksin käsin aina kun on mahdollisuus. Mutta eipä treenaamisen ole tarkoituskaan olla semmoista vakavaa, eli tavoitteenani toistaiseksi ei ole olla mielettömässä tikissä. Salilla on kuitenkin ollut kiva käydä ja plussaa se saa etenkin siitä, että sinne nimenomaan pääsee 24/7! Kerran käytiin puolilta öin, meidän rytmi kun vähän on mitä on... Oli jännä huomata, että siellä oli muutama muukin siihen aikaan. Eli ei valittamista ainakaan tähän asti!
kuvia luurista31
1. Parin viikon takainen UFOMAMMUTin keikka oli ihan helvetin kova! Yksi ylivoimaisesti parhaimmista keikoista, jolla olen käynyt. 2. P valmiina leimaamaan meikäläisen. Lopputulos nähtävissä täällä. 3. P:stä on ollut aivan suunnaton apu blogin toteuttamisessa: ilman tuota miestä ei täällä näkyisi minkäänlaisia asukuvia :-D Joten iso kiitos menköön hänelle! 4. HATTU! Tykkään siitä ihan mielettömästi. Harmi vaan, että syksyisin tuulee laittoman paljon ja etenkin Lutakossa hattu päässä liikkuminen näyttää lähinnä koomiselta, kun saa koko ajan pelätä milloin se lähtee päästä. 5. & 6. Kynttilähirmu iskee jälleen. Tällä hetkellä kaikki pitkät kynttilät on polteltu, eikä uusia ole tullut hommattua yhyy :(

Lokakuu oli kyllä avoimen yliopiston suhteen yksi laiskuuden multihuipentuma. Olen nyt vakavasti harkinnut, että lopetan sen touhun kokonaan, ei siitä tule mitään, kun ei kerta kaikkiaan kiinnosta. Koen suoraan sanoen ihan järkyttävän huonoa omaatuntoa siitä, että lorvin kotona, kun "kaikki muut" välivuottaan pitävät ovat töissä tai tekevät jotain muuta järkevää. Samaan aikaan kuitenkin tiedostan sen olevan typerää, koska työnhaku nykyään ilman suhteita tai mielettömän hyvää ansioluetteloa on ihan hemmetin vaikeaa. Toivoisin kovasti, että olisi jo kevät ja pääsykoemateriaalit julkaistaisiin ja pääsisin pänttäämään niihin :-D Oloa parantaa huomattavasti se, että on jonkinlaista hajua siitä, mitä haluaa opiskella. Jatkan siis positiivisin mielin kohti marraskuuta!

Hyvää viikonlopun jatkoa ja Halloweenia kaikille!

No comments:

Post a Comment