24 October 2015

H A T

IMG_4928
asukuvia 7
hattu H&M // flare pants Gina Tricot
IMG_4942
Hups, tuli suunnitelematon tauko.

Harmittaa joskus se, että asu näyttää kivalta, mutta on jotenkin kamalan epämukava. Tämä asu on vähän sellainen, mutta ajaisi asiansa varmasti paaljon paremmin kesällä, mutta halusin välttämättä saada kuvat asusta, koska tykkään tästä tosi paljon. Mitä mieltä olette? Käytin tätä komboa jo pari päivää sitten, kun lähdin ostamaan tuota kauan kuolaamaani hattua, joka on muuten älyttömän ihana, meitä ei tule erottamaan ikinä mikään! Asusta epämukavan tekee housut ja niiden alla olevat ylipolvensaappaat (koska ei ole muitakaan kivoja korkkareita, jotka sopisi housujen kanssa), jotka välillä valuu ja siinä samalla valuu myös lahkeet! No eihän siinä silleensä mitään, kun en ole niihin toistaiseksi kompastunut, mutta kun on märkää, niin silloin litisee ja pari päivää sitten läksin sinne keskustaan sateessa. Ei ollut fiksu veto. Lisäksi saappaiden valuminen tuntuu epämiellyttävältä. Kesällä asu olisi parempi, kun voisi käyttää korollisia sandaaleja. Ja niin käytinkin, mutta liian harvoin, yhyy.

Päivät ovat kuluneet pääosin neljän seinän sisällä katsoen Orphan Blackia, mussuttaen joko karkkia, suklaata tai pullaa, käyden välillä salilla, lipittäen teetä ja etenkin vääntäen sukupuuta ja tehden sukututkimusta. Siis nyt kerron taas jonkun mielenkiinnon kohteen, mistä ei tiedä tyyliin kukaan ja mitä ei välttämättä tosta noin vaan arvaisi :-D No kuitenkin, oon ihan hulluna kaikkeen sukututkimukseen liittyvään juttuun ja hömppään, aika kauan itseasiassa olen ollutkin (nimimerkillä olen piirrellyt pienenpänä ihan jäätäviä määriä jotain sukupuita). Jos sukututkimus olisi oppiaine, niin se olisi mun ehdoton lemppari! Yötä myöten oon rustaillut sukupuita (netissä) ja tutkiskellut kaikenlaista. Asioita on helpottanut toki paljon se, että äiti on teetättänyt, aikoinaan ja nykyäänkin, monia sukututkimuksia, joilla on päässyt erittäin hyvin alkuun. Eilen oli ihan mielettömät analyysit P:n ja äidin kanssa Wapin välityksellä, kun joistain netissä olevista kirkonkirjoista (1700-1800 -luvuilta, eli käsin kirjoitetuista sellaisista), jotka on vieläpä ruotsiksi, oli hirveän vaikeaa saada mitään selkoa :-D Sairaan mielenkiintoista, oltiin ihan liekeissä. Onko täällä muita aiheesta kiinnostuneita?

Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

2 comments:

  1. Onko noi housut muuten mukavat? Tekeekö hirveen camel toen :D mua jotenkin houkuttais tollaset housut, mutta tuntuu, että kaikki on tosi ohutta materiaalia ja just sellasta, joka asettuis sit oikei mukavasti tuonne haaroväliin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onhan ne ohuet joo, mutta erittäin mukavat, eikä ittelle oo kyllä koskaan tullu, ei minkäänlaista :-D Suosittelen siis ostamaan!

      Delete