4 October 2015

B L O G I Y S T Ä V Ä K I R J A

Päädyimpäs jo jokin aika sitten Nellin blogiin, ja pöllin sieltä tämän, joka taitaa monella kulkea nimellä Blogiystäväkirja. Ideana kiva, joten päätinpä toteuttaa. Mua on itseasiassa monesti harmittanut, että aikoinaan on tullut syystä tai toisesta hävitettyä kaikki ystäväkirjat, koska niitä olisi ihan huippua lukea nyt "aikuisena". Tällaisia kyselyitä on myös väännetty pilvin pimein ii2:seen ja Facebookkiin yläaste aikoina... 
kynttilöitä1
SUOSIKKI..

Kaupunki? Varmaankin Jyväskylä, ehkä myös siksi, että täällä on asunut vasta viisi kuukautta (melkein jo puoli vuotta??) ja on vielä semmoinen uutuuden viehätys. Ulkomaista on aika vaikea sanoa mitään, kun ei ole käynyt niin useassa kaupungissa, niin valitsee helpoiten sen, missä on viimeisimpänä käynyt, eli tässä tapauksessa sanoisin Amsterdam.

Lomakohde? Edelliseen viitaten, vaikea sanoa, kun ei ole käynyt juuri missään.

Biisi? No tämä vaihtuu aika usein. Tietenkin on kamala määrä niitä ikuisuussuosikkeja, jotka on lemppareita vaikkei niitä aktiivisesti kuuntelisikaan, enkä taida lähteä niitä edes listaamaan. Varmaan parikin kuukautta sitten suosiooni nousi bändi nimeltä Kult Of The Wizard ja pidän bändin jokaisesta biisistä. Muita tämän hetken suosikkeja on muutama biisi Mars Red Skylta, joita kuuntelen lähes koko ajan monta kertaa putkeen, hehhe. Samalla linjalla menee Pursonin kipale Electric Landlady.

Ravintola ja annos? Yleensä ravintolassa käydessäni tilaan jonkinlaisen salaatin, koska olen tylsä. Suosikkiravintola taitaa olla Viikinkiravintola Harald, vaikka olenkin siellä vain kerran käynyt, koska on aika kallis paikka. Ruoka oli ihan älyttömän hyvää, jälkiruokaa unohtamatta.

Juoma? Vesi. En oikein juo muuta, mutta sitäkin liian vähän päivän aikana, ellen sitten vissyä tai jotain mehua, ja se mehukin on yleensä karpalomehua.

Leffa? Interstellar. Aivan mahtava elokuva, ei mitään järkeä. Katsokaa se!! Sen lisäksi luonnollisesti Potterit ja kaikki Hannibalit. Viimeisimmäksi katsomani elokuva Poikani Kevin oli myös todella hyvä, ja ennen kaikkea hämmentävä.

TV-sarja? Selviytyjät, Silta, Fringe, Sinkkuelämää ja Hannibal, myönnän myös katsovani kaikkea järkyttävää hömppää, muun muassa Unelmien poikamies on hyvää viihdettä. Netflixistä ehdottomasti Orange is the new black ja Twin Peaks. Ja ei, en voi valita vain yhtä.

Kirja? Tähän mennessä Potterit.

Asu? Uusi lila nahkatakki yhdistettynä oikeastaan kaikkeen. 

Meikkituote? MACin ja Lime Crimen huulipunat.

Hiustuote? Color Maskin punaiset tuotteet, eihän tämä letti muuten tällaisena pysyisi!

Sovellus? Instagram.
IMG_4187 Instagrammaaja? Tää on paha. Ei mulla oo mitään kummoisia suosikkeja, seuraan muutenkin vain seittemääkymmentä käyttäjää. Taidanpa silti sanoa @old_hag ja @vainajala.

Aamurutiinisi? Ah, tätä työttömän arkea! Vaikka mulla ei päivisin olekaan mitään, pyrin heräämään 8-10 aikoihin, ettei koko päivä mene ns. hukkaan. Ylösnousemuksen jälkeen syödään P:n kanssa aamupalaa ja katsotaan useimmiten samalla jakso Fringeä. Nyt kun alettiin käymään siellä salilla, painutaan sinne yleensä heti kun herätään. Myöhemmin tehdään omia juttuja, toisin sanoen lahnataan koneella ja jossain vaiheessa rupeen lukemaan, jos rupean, on vähän muuttunut nuo ajatukset opintojen suhteen, kenties kerron niistä myöhemmin, jos jotain kerrottavaa on.

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Epäjärjestelmällisessä kasassa olevia vaatteita. Toisessa kaapissa osa vaatteista on sentään nätisti hengarissa, mutta muuten kaapit on kyllä yhtä sekasortoa. Ylppärilakkikin on varmaan jossain mytyssä.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Vaihtovaatteita, kosmetiikka- ja hiusjutut, särkylääkkeitä ja kameran.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? En mitään sen ihmeellisempää kuin mitä jo teen Petterin ollessa läsnä.

Mitä laukustasi löytyy aina? Avaimet, lompakko, tai vähintään puhelin, koska henkkarit ja kortit on sen mukana, puuteri ja huulipuna, jos niitä sattuu naamassa olemaan. 

Viimeisin sisustusostoksesi? Kynttiläjalat, talouspaperiteline, käsienpesunesteelle oma pumppu ja vanulapuille oma teline. Teline on ehkä väärä sana, mutten osaa kuvailla sitä paremmin.

Viimeisin Whatsapp-viesti? "En".

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Pitääkö tässä nyt valita Siilinjärvi vai Jyväskylä? No, Siilissä ei todellakaan voi shoppailla, ellei halua rampata aina Seppälässä ja parilla kirpparilla. Pitsaa saa Koti Pizzasta ja oon käyny vaan Old Foxissa ja mesta oli paska ku mikä.  Drinkeille voi toki painua muuallekin pussikalja mielessä. Jykylässä varmaan kirpparit ja koko se Kävelykatu, siinä ympärillä on kaikenlaista. Sama pätee ruokaan, kaikki taitaa olla aikalailla keskustan tuntumassa. Ravintola Taikuri on varmasti käymisen arvoinen paikka, vaikken itse siellä ole VIELÄ mitään syönytkään! Drinkeille menisin Mustaan Magiaan, tosin talvisin sinne ei pääse. Musta Kynnys ja Vakiopaine ovat myös mukavia paikkoja.

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Pakolliset hankinnat on hommattu. Liput keikoille on varmaan semmoinen "must have", jos niille meinaa mennä :-D

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Fiksuinta on ostaa jotain, mitä oikeasti tarvitsee. Parasta on esimerkiksi käyttää se sellaiseen, mistä on kauan haaveillut.
kynttilöitä

1 comment:

  1. Tosi kiva postaus! :)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    ReplyDelete