17 October 2015

1 7 / 1 0

IMG_4810ostoksia kpo
IMG_4825
Palasin eilen takaisin Jyväskylään, lähdin siis tiistaina Siilinjärvelle porukoiden luo. Mulla oli kamerakin mukana, mutten ottanut ainuttakaan kuvaa... Oli joka tapauksessa kivaa käydä, ja kun oli jokaiselle päivälle tekemistä, eikä käynyt aika pitkäksi :-D Keskiviikkona käytiin isovanhempien luona, torstaina Kuopiossa siskon ja äidin kanssa syömässä ja shoppailemassa, ja samana iltana näin ystävääni pitkästä aikaa. Äidin ja siskon kanssa on nykyään yhtä lystiä käydä jossain, koska koko touhu on aina yhtä naurua ja huumoria jos ei oteta mukaan sitä, että sisko on teini ja välillä äärimmäisen rasittava :-D Silloin kun olin itse sen ikäinen, en olisi voinut kuvitellakaan, että äidin kanssa voisi joskus olla hauskaa. Varmaan sekin, että sisko on jo sen ikäinen, että se tajuaa asioista jotain eikä tarvitse niin sanotusti sensuroida mitään, vaikuttaa siihen, että voi jutella ihan kaikesta.

Savosta lähti mukaan hirvittävä määrä roinaa, esim. mummo tyhjensi kaappejaan ja antoi mukaan muun muassa kuivahiivaa, kardemummaa sun muuta lähinnä leivontaan liittyvää, mitä nyt mummolta voi odottaa :-D Äitikin antoi mukaan pari purkkia hernekeittoa ja pussillisen sipuleita! Kaikkea hyvin hyödyllistä siis... Tavaraa siis oli loppujenlopuksi niin paljon, että jouduin ottamaan kotikodista uuden, ja huomattavasti isomman, matkalaukun edellisen tilalle. Bussiin jalkatilaan raahasin sitten sen Ikean kassin... Aattelin, etten tule millään mahtumaan sinne ahtaaseen bussiin. Ottaen huomioon myös sen, että ihmisiä oli varmaan yli bussillinen odottamassa sitä Onnibussia, joka ei koskaan ole se kaksikerroksinen Kajaani-Jkl (vai Kajaani-Hki??) välillä, ja sitten kun se bussi tulee, alkaa jäätävä tunku ja jokainen alkaa huutelemaan ja kyselemään kuskilta aina niitä samoja kysymyksiä. Miten ois, jos esim. kuuntelis ensin, mitä sillä kuskilla on sanottavana?

Jokaista ostosta en jaksanut rueta esittelemään, joten tässä on nyt joitain. Tigerista (onko sitä Jyväskylässä?) mukaan lähti kiitettävä määrä kynttilöitä, jotka oli eilen illalla testissä. Paloivat mukavan hitaasti, joten plussaa siitä. Aikaisemmin meillä oli joitain kynttilöitä, jotka paloivat loppuun jo yhdessä illassa. Matalampi kynttiläjalka on Ikeasta, samoin nuo aivan ihanat lakanat!! Loput olivatkin sitten vain pientä keittiötilpehööriä.

Ekassa kuvassa oleva hyllykkö, joka ei edes näy kokonaan, on Fb-kirpparilta jo jonkin aikaa sitten ostettu Ikean Expedit hylly, jossa on vain neljä lokeroa. Kallax taitaa olla nykyinen nimi. Samanlainen kuin minkä toin kotoa muuton yhteydessä, mutta siinä lokeroita on kuusi. Vähän semmoinen heräteostos oli sekin :-D Huolisin siihen kyllä jonkin muunkinlaisen lipaston tms, mutta tuo ajaa asiansa toistaiseksi ihan hyvin, vaikka onkin vielä vähän tyhjillään, heh.

Tällaista tällä kertaa, hyvää alkanutta viikonloppua kaikille! 

No comments:

Post a Comment