30 September 2015

S E P T E M B E R

Ajattelin rueta käymään läpi kuukauden suosikkeja, jos niitä sattuu sinä kuukautena olemaan ja käyn kuukautta läpi muutenkin. 

Heti alhaalla näkyy pari uutta bändipaitaa, Pentagram ja Saint Vitus, toisen ostin itse ja toisen osti Petteri mun selän takana. No, en valita... Oon myynyt kirpparilla pari vanhaa bändipaitaa, joten sain menetetyt takaisin, heh. Kuulokkeet tuli tilattua Saksasta ja toimitus tuonne alakerran etuovelle asti oli erittäin nopeaa. Vaikka olisi tilannut Suomesta, niin siinäkin olisi mennyt varmaan kauemmin. Hämmästyttävää. Ylivoimaisesti parhaimmat kuulokkeet, mitä olen koskaan omistanut. Pihinä ihmisenä mulla on ollut aina tapana päästä mahdollisimman halvalla, joten olen sitten myös ostanut halpoja kuulokkeita ja ne ovat hajonneet nopeasti. Pitää pikkuhiljaa ymmärtää rueta panostamaan enemmän laatuun...
IMG_4242IMG_4220
Mulla oli tavoitteena hommata joku kuivashampoo, mutta päädyinkin sitten Four Reasonsin suihkutettavaan hiuspuuteriin, joka raikastaa samalla hiuksia pesujen välissä ja toki kohottaa ja tuuheuttaa tyveä. Siinä mielessä hyvä ostos, mutta pitänee varmaan ostaa erikseen joku kuivashampoo, koska tämä meinaa rasvoittaa hiuksia entistä helpommin, kun sitä on tyvessä muhimassa. Eli on puolensa ja haittansa.
IMG_4428
Kaikki varmaan tietää tunteen, kun on etsimässä jotain tiettyä asiaa ja on ennen sitä vannonut, ettei osta mitään muuta, kuin sen mitä on suunnitellut ostavansa, mutta löytääkin yhtäkkiä jotan kivaa ja se on "pakko" ostaa. Näin kävi mulle, kun olin metsästämässä sitä talvitakkia, jonka muuten löysin, mutta siitä lisää myöhemmin. Onneksi kuvan takki löytyi kirpparilta, tuskin olisin sitä muuten ostanutkaan. Ja on muuten hyvä takki, sopivan paksukin syksyksi. On kivan värinenkin.

Syyskuu hujahti ohi ihan älyttömän nopeasti. Hassua on myös tajuta, että ensimmäiset yo-kirjoitukset olivat jo vuosi sitten?? Kuukautena syyskuu ei poikennut mitenkään radikaalisesti edellisistä. Aika kuluu kamalan nopeasti, en sitä vieläkään meinaa ymmärtää! Työttömänä oleminen alkaa olla, tai no, on alkanut olla jo aikoja sitten, tosi tylsää ja puuduttavaa. Olisi kiva käydä töissä ja tienata omaa rahaa, olisi myös edes jokin rytmi! Itse tehtyä rytmiä on välillä todella vaikea noudattaa :-D Noh, jospa se joskus nappais. Saa nähdä mitä lokakuu tuo tullessaan, vai tuoko mitään!

Huom! Petterin töille on nyt uudet ja hienot Facebook-sivut, ja jos käyt tykkäämässä tästä, saatat voittaa kuvan printin. Kannattaa käydä tsekkaamassa muutenkin, jos on kiinnostunut taiteesta! Sivupalkissa arkiston alla on myös linkki kyseisille sivuille.

3 comments:

 1. Aivan ihana nahkatakki <3 Ja tiedän todellakin tunteen että 'mitään ei osteta ennenkuin se täydellinen ja tarpeellinen osuu kohdalle' ja sitten ostatkiin aivan jotain muuta... Mutta se on sitä elämää :D Ja on muuten aivan törkeän hyvä kirppislöytö, ei voi muuta sanoa.

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on!! Kyllä kelpaa viilettää syyssäässä tämä päällä 8)

   Delete