13 September 2015

Kirppari- ja kasvikokoelma laajenee

IMG_3644IMG_3636IMG_3625IMG_3640
IMG_3653 Meillä on viimeinkin yöpöytä! Heivattiin nimittäin muuton yhteydessä häkkivarastoon Petterin vanha yöpöytä, koska ajateltiin, ettei me sillä mitään tehdä, oli se niin rumakin. En tiedä miksi hiffattiin se vasta nyt, mutta pienen uudistuksen, toisin sanoen valkoiseksi maalaamisen, jälkeen lopputulos oli oikein mainio. Makkari näyttää nyt sekasorron sijaan vähän järkevämmältä :-D Saatiin myös näin valoisan kesän jälkeen asennettua pimennysverho... no, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kispailtiin torstaina uljailla pyörillämme Kirpparille ja tavaraa lähti jonkin verran taas matkaan: muun muassa kaksi kasvia! Hirvittävä on himo tuoda rehuja kotiin, vaikka niille ei enää oikein meinaa löytyä hyviä paikkoja. Mutta tuonpahan silti. Oli kauheaa ajaa kasvit korissa, kun jokaisen kynnyksen ja möykyn kohdalla mullat vaan pölähteli, vaikka ties kuinka varovaisesti yritin ylittää ne. Vyökokoelmani sai lisäystä kahdella hienolla yksilöllä. Makkarin seinällekin saatiin vihdoin hommattua tuollainen kynttilätaulu, miksikä sitä nyt ikinä kutsutaankaan.

On muuten kiva huomata, miten kunto kohenee kun ajelee pyörällä joka paikkaan. Jyväskylä ei ainakaan tunnu maastoltaan paljoa tasaisemmalta kuin Savo, joten ei ole tarvinnut kokea mitään "järkytyksiä" mäkien ja nyppylöiden suhteen, heh. 

No comments:

Post a Comment