1 September 2015

F L A R E P A N T S

IMG_3274IMG_3296
IMG_3287
IMG_3275
asukuvia2
body bik bok // housut asos.com// vyö ja laukku kirppari // korvikset bijou brigitte // kengät hm
IMG_3342
Komea hovikuvaajani.


Hyvää syyskuuta! Täytynee sanoa, että nämä kuvat ovat varmaan yhtiä parhaimmista, mitä täällä blogissa on koskaan nähty... ainakin minusta! Löysin eilen jollain ihmeen tuurilla tori.fi:stä kauan haaveilemani 50mm putken seittemälläkympillä, jonka sain sitten kätösiini tänään. Mielettömän hyvä sijoitus, en kuvaa kittiputkella enää ikinä.

Asokselta tilaamani flarepants numero kakkoset saapuivat toissapäivänä ja säikähdin, kun ne olivatkin kokonaan läpikuultavat: sivuilla mallilla oli ns. alushousut housujen alla, joten oletin niiden kuuluvan itse housuihin, muttei näin ollutkaan. Mutta ei se mitään! Body hoiti asiansa hyvin, pitänee myös hommata jotkut muutkin sinne alle, että voi käyttää muitakin paitoja. Tykkään noista kyl tositosi paljon, vaikka oisin ehkä voinutkin ottaa koon isommat... jospa ne venyis tai jotain, ei voi enää palauttaa :-D

Olin haaveillut myös tuollaisesta vyöstä jonkin aikaa, ja kyseisen tapainen maksaa esim. asoksella 25€ ja nyt löysin tuon sunnuntaina kävelykatukirppikseltä kahdella eurolla... Hullua tuuria.

6 comments:

  1. Sulla on kyllä aivan upea, persoonallinen tyyli ja olette Petterin kanssa molemmat muutenkin todella hyvännäköisiä!

    ReplyDelete
  2. wow aika mageet housut! :) ja upeita kuvia kyllä :)

    ReplyDelete