14 August 2015

Meidän huusholli

Vihdoinkin mulla on kamera käytössä! Vaikkei tällaista postausta ollakkaan pyydetty, ajattelin joka tapauksessa väsätä pientä esittelyä tästä meidän lukaalista. Me tykätään kaksiostamme tosi paljon ja onneksemme meillä on hyvin samanlainen maku, joten sisustuksen suhteen ollaan oltu koko ajan yksimielisiä. Makkarista en ottanut kuvia, koska se näyttää useimmiten aika räjähtäneeltä ja siellä on vain sänky, vaaterekki, joka on mennyt jo rikki, ja pöytä, jonka ääressä Petteri kuluttaa aikaansa koneella. Itse datailen useimmiten vain olkkarissa ja välillä sitten huikataan ja kurkitaan, kun sohvalta on suora näkymä sinne makkariin. Vessastakaan en ottanut kuvia, koska se nyt vaan on vessa. Meillä on myös sauna!

Näin joku yö unta, että mulla oli kalansilmäobjektiivi ja ajattelin kuinka voin nyt ottaa siistejä kuvia kämpästä. Nyt näätte niitä vähemmän siistejä.
IMG_2850IMG_2950IMG_2907
Kasveja meille on kerääntynyt ihan mukavasti, mutta toissapäivänä jouduimme luopumaan Jukka-palmusta, se näytti ihan kuolleelta, varmaankin osaksi sen takia, että Uolevi terrorisoi sitä täällä ollessaan ja lisäksi siitä alkoi kasvaa jotain sientä tms. Taisin siis kastella sitä liian innokkaasti.... Pikkukaktuksia ei olla vielä saatu multiin, mutta eiköhän ne selviä hetken.

Kynttilöistä tykätään molemmat, ja niitäkin ollaan haalittu vähän väliä. Joitain näyttävämpiä kynttiläjalkoja olisi suunnitelmissa vielä hommata. Viinipullojakin ollaan käytetty hyväksi. Porukoiltaan Petteri toi mukanaan alla näkyvän ison kynttiläjalan, joka on kyl ihan älyttömän hieno! Melkein jopa odotan pimeitä iltoja, että niitä pääsee polttelemaan.

Asunto on toisessa kerroksessa, mutta silti maan tasalla, koska sisäpiha on korotettu. Sinänsä se on pieni miinus, koska verhoja pitää pitää aika paljon kiinni, koska muuten kaikki näkyy tohon pentujen leikkikentälle. Leikkimisestä tulikin mieleen, että täällä on hyvät äänieristykset, koska tänne ei kantaudu mitään ääniä tosta pihalta, ellei ole ikkuna auki. Sataman öiden, rallien ynnä muiden tapahtumien metelit eivät ole myöskään kantautuneet tänne, mikä on tosi hyvä.
IMG_2920IMG_2928
IMG_1548
IMG_2947koti22IMG_2888
Olkkari on ainakin minun lempipaikka, vaikka no eihän täällä nyt ole monia paikkoja missä olla, mutta ompahan silti. Petteri toi kotoaan pirun hyvät vehkeet tänne, eli mm. kajarit, jotka näkyy tv-tason molemminpuolin, joten äänentoisto on loistava, kun katsoo telkkaria. Samaisten kajareiden kautta voi kuunnella vinyylejä ja cd-levyjä. Hyllykön, joka toimii kivasti ns. tilanjakajana, toin mukanani Siilinjärveltä. Seinällä on kaksi Petterin kotoa tuomaa taulua ja lisäksi yllä näkyvä työ, jonka hän on tehnyt itse.
IMG_2882
Olkkarin nurkka on sitten Petterin aluetta, joka näyttää kuvassa jopa yllättävän siistiltä. Yleensä se siis on kuin pommin jäljiltä, mikä ei ihme kyllä edes ahdista mua niin paljon kuin ehkä olisin voinut kuvitella. Mutta Petteri kuulemma pitää "hallitusta kaaoksesta", joten annan suosiolla olla, mitä nyt imuroidessa huitasen pöydän alta.
IMG_2879
IMG_2887IMG_2953
Keittiössä vietän aikaa lähinnä silloin kuin syön tai tiskaan, eli ruuanlaitto ei siis todellakaan ole mun heiniä; mä siivoon vaan jäljet :-D Teen sen kyllä ihan mielelläni, sillä voin käsi sydämellä sanoa olevani se parempi siivooja. Meillä ei ollut reiluun kuukauteen mikroa, mutta löydettiin sellainen eräältä kirpparilta kolmellakympillä. Se oli ihan hyvä diili. Alkomahoolipulloja on kerääntynyt mukava määrä tonne nurkkaan, en tällä hetkellä oo itekkään varma miks ne kaikki on siinä, taidettiin vaan laittaa ekan kerran osa siihen, ja todettiin sen näyttävän siistiltä, joten siihen ne sitten jäi. Pitäis varmaan heittää osa menemään, ja jättää hienoimmat tai jotain. Muun muassa tyhjät samppanjapullot eivät kyllä oo mitenkää järin hieno näky :-D Silloin täysinä ne oli...

Eteiseen peilin alle olisi tarkoituksena hankkia jonkilainen lipasto, johon vois sijoittaa mm. kynttilöitä heh ylläri! Löydettiin sellainen kyllä jo muutama kuukausi sitten Ikeasta neljälläkympillä, mutta arvatkaas kuka rupesi pihistelemään... Myös makkarin vaaterekistä pitäis päästä eroon, se vei liikaa tilaa, joten siirsin rytkyt kaappiin, mut meillä ei sitten ollutkaan enää joitain ruuveja (?) tai ruuvinavaajia, en tiedä mikä on oikea termi, jolla se saatais purettua :-D Joten se nyt vaan on tuolla ärsyttämässä, ainakin minua. Senkin tilalle kyllä kelpais joku lipasto tms, jos vaan mahtuisi. Kasveja haluaisin (aina) lisää. Haaveilen edelleen siitä parvekkeesta....

Mutta joo, tämmösessä luukussa me siis asustellaan! Eikä täällä siis tosiaan ole aina näin siistiä.

8 comments:

 1. Mulle iski kämppäkateus tästä! Jotenki niin sun näköstä ja kodikasta, kaikki noi viinipullot ja muut sisustusjutut <3

  ReplyDelete
 2. Onpa kiva asunto teillä! Ja ainakin sen mukaan, millaisen kuvan teistä on blogin välityksellä saanut, niin ihan teidän näköinen. Pakko myös mainita, että oot saanut tartutettua mullekin kasvi-innostuksen. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah no tuo on hyvä kuulla :-D kasvit on parhautta!

   Delete
 3. En kestä kuinka kiva kämppä, olen kateellinen!

  ReplyDelete
 4. Ihana koti sulla! Rakastuin tohon isoon kynttiläjalkaan, aivan täydellinen!!<3

  http://petrakaro.blogspot.fi/

  ReplyDelete