12 July 2015

Rehuja sun muuta mukavaa


kuvia luurista8
Kesäistä päivää viettelemässä // En pääse yli näistä housuista. Niitä pitäis tosin lyhentää aika paljon, koska laahaavat pitkin maita näillä tappijaloilla. Tai sitten ostaa jonkinlaiset "arkiset" korkkarit ja opetella käyttämään niitä // Elokuussa muuten mennäään eikä meinata!
kuvia luurista10
Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Plantagenissa ja oisin voinut jäädä asumaan sinne. Kaktusmeri, jonka olisin halunnut viedä kotiin // Rahantuhlaus reissu // Pikavisiitti Äänekoskelle // Petterin antamat ruusut hetkeä ennen kuolemaansa, nyt ne roikkuu seinällä kuivatettavina
kuvia luurista9 Nämä yksilöt + yksi pääsivät Plantagenista kotiin asti! Kerrassaan ihania // Löydettiin kirpparilta kaks ihan älytöntä taulua. Tai no lähinnä kehyksien takiahan ne lähti mukaan, mut en oo kyl ikinä törmänny noin hienoihin kehyksiin herrajesta, ainakaan kirpparilla. Toinen löysi paikkansa jo keittiöstä // Tarkempaa kuvaa kaunokaisista. Kehyksissä ei lue muuta kuin "Made in Italy" ja maalauksessakin on vain joku nimmari, että tiedä sitten kuinka vanhat taulut on kyseessä // Mun ehdoton lempparikasvi!!!
kuvia luurista11
Kollaasin täydennyskuva #1 // Eilisilta Petterin ja Ellan kanssa // Leffamätöt! Me alotettiin aikaisemmin tällä viikolla Potter-maraton, tosin skipattiin kolme ekaa leffaa. Tänään jatkuu! // Kollaasin täydennyskuva #2; mun ylppärimekossa on se hyvä puoli, että se kaikessa yksinkertaisuudessaan voi olla joko juhlallinen tai arkinen, eli sitä viitsii käyttää arkenakin. En tosin ole vielä käyttänyt...

Oon muuten harkinnu tekeväni jonkinlaisen asuntopostauksen, tai no, olen tehnytkin ns valmiiksi aikoja sitten, mutta siinä välissä on tullut joitain muutoksia, joten täytynee tehdä uusi. Siinä tosin saattaa kestää, koska saan kameran - jos saan - vasta elokuussa tänne. Mutta taas toisaalta; nythän on jo heinäkuun puoliväli??

Uolevi (=kissa) tuli meille kahdeksi viikoksi kylään!

Näkemiin.

2 comments:

 1. Eikä ihan älyttömän siistit noi taulut! Mahtis löytö.

  Sun blogi on tosikiva, vaikkakin fontti niin pientä että tämmönen likinäkönen saa nojautua kiinni näyttöön että näkee lukea :D Jään siitäkin huolimatta seuraan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oli! =D no voihan, pitää käyä vähän isontamassa.... Kiva, että jäät seurailee, tervetulloo! :)

   Delete