14 July 2015

Jalkojani koristavat...

2015-07-13 07.01.31 12015-07-13 11.50.08 12015-07-13 06.03.28 1
...nimittäin korkkarit. Hyvin miellyttävät sellaiset ja ulkonäöllisestikin erittäin kauniit, eivätkä liian korkeat, joten näytän ihan normaalilta ihmiseltä kävellessäni niillä. Kenties ensimmäistä kertaa elämässäni omistan muutkin "arkiset kengät" (jotka tosin sopisivat myös juhlaan), kuin ainoastaan ne vanhat kunnon tennarit ja maiharit. No ehkä ala-asteella käytin myös ballerinoja?? Mutta viimeisimmät muutamat vuodet olen talsinut kevään, kesän sekä syksyn, useaan otteeseen myös talven tennareilla. Sittemmin lukiossa löysin maiharit. Niillä teräskärkisillä sitten marssittiin, oli päällä mekko, housut tai hame. Talvella hyvin kätevät, vaan aika kylmät.

Korot menevät aikalailla samaan "hurja ja odottamaton ostokseni" -kategoriaan värikkäiden pöksyjen kanssa. Ne, kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, olivatkin osasyy tälle hankinnalle. Nyt ei ainakaan tarvitse ryhtyä lyhennys-operaatioon ja haluan todellakin käyttää niitä kun kesääkin on enää niin vähän jäljellä. Olis vielä vaan niitä kelejäkin.

Haluun lisää kenkiä.

6 comments:

 1. Voisin riemumielin ryöstää mekkosi ja kenkäsi! En muista onko örveltänyt tänne ennenkin että sulla on aivan sairaan ihana tyyli senkin nättimys perkulius

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm et ole tainnut!? :0 mutta KIITOS !!

   Delete
 2. oletpas kaunistus ! ja onko tuo matto tuossa ekassa kuvassa ikeasta? hui

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos:--) ja kyllä se itseasiassa on !

   Delete
 3. AAA IHANAT. Pakko udella että mistä löysit ja oliko kalliit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on!! Löysin ihan vaan H&Mltä ja hintaa oli sen 30e !

   Delete