11 June 2015

11062015


Viime päivinä ei ole tapahtunut mitään erikoista, ollaan löhöilty vain kotona. Huomenna mulla ois viimeinen pääsykoe, eilen tuli myös hylsykirje psykan pääsykokeista, mikä tosin oli ihan odotettavissa. No, ens vuonna uuestaan! Nyt on vuosi aikaa päntätä, varsinkin jos pääsisin vielä sinne avoimeen, ettei menis ihan löhöilyks koko vuosi, jos en saa edes töitä tai mitään... Tää kesä vielä menee, mut tiedän, että jossain vaiheessa alkaa hajoamaan pää, jos ei ole mitään kunnon rutiinia tai muuta tekemistä.
kuvia luurista
Muutaman viikon takainen leffa+pizzaa+viiniä ilta, jonka jälkeen päätettiin, että pidetään joka perjantai pizzaperjantai, tai ainakin pyritään pitämään, eli tehdään siis itse pizzaa. Viiniä ei ehkä kuitenkaan lipitetä joka viikko, tosin meillä on kolme pulloa kuoharia, jotka jäi ylppäreistä yli hehe... Tuli muuten pirun hyvää pizzaa tuolloin! // Pätsejä, jotka sain Petteriltä (vihdoinkin Type O Negative ja Reverend Bizarre), lisäksi löysin muutama päivä sitten kirpparilta uuden liivin! // Hilpeä ylppäri-Hanna // Kun ei jaksa mennä ostamaan kunnon ruokaa.
kuvia luurista2
Uusia mustia! kynttilöitä (ja Jukkapalmu-vauvat) // Sain näitä  aivan ihania Iittalan Taika-sarjan lautasia ja kulhoja yo-lahjaksi. Nää on ihan sariaan hienoja, en kestä, kerään koko sarjan! // Yksi merkki lisää, ahh Candlemass Jalometalli I'm almost ready.

Tällästä tänään. Ulkona tuulee ja kohta "pitäis" poistua täältä neljän seinän sisältä. Tosin täällä missä asutaan tuulee näköjään aina, kun on tuo järvi tossa vieressä, enkä meinaa tottua siihen. Viime viikolla kävin kaupassa, joka on tommosella isolla aukiolla ja tuuli ihan perkeleesti. Mulla oli kassi täynnä ruokaa, hiukset oli naamalla koko ajan kun yritin avata pyörän lukkoa, sitten mun kuulokkeet tippu mun päästä ja niiden johto meni solmuun sen remmilukon kanssa, sitten seisoin siinä paikallani jotain pari minuuttia, koska en meinannu pysyä pystyssä!? Hullujen hommaa.

Orange is the new blackin kolmas tuottis tulee huomenna?? Meijän pitää hommata Netflix takaisin sen takia, voi jumpe, paras sarja ikinä!

1 comment: