24 May 2015

Täällä taas!

Taukoa tauon perään. Tässä välissä on ehtinyt tapahtua taas yhtä ja toista - vaihteeksi - joten tuntuu hyvältä tulla päivittämään, oli täällä sitten enää seuraajia tai ei... Muutama luonnollisesti kadonnut. Liekkö tätä seurailee enää kukaan.

Oksennan tähän nyt kaiken viime aikoina tapahtuneen. Kirjoitukset tuli ja meni, viikko sitten tulivat myös viralliset tulokset ja onnekseni saan vihdoinkin painaa valkolakin päähäni. Psykasta ei sitä ällää tullut, mutta sen sijaan äidinkielestä tulikin ainoa ylpeydenaiheeni. Enkkukaan ei ihan nappiin mennyt - ei siis todellakaan - mutta ei se mitään.
2015-05-22 04.20.18 1Pääsykokeisiin lukeminen on takkuilut aika pahasti, motivaatiota ei ole ollut sitten yhtään. Erikoista sinäsä, kun kyseessä on kuitenkin ala jolle todella haluan... ainakin tällä hetkellä. En oikein jaksa uskoa, että tänä keväänä onnistaa, joten olen suunnitellut meneväni avoimeen yliopistoon opiskelemaan psykan perusopinnot, jos vain on rahaa. Toinen vaihtoehto on tietenkin mennä opiskelemaan terveyskasvatusta jos vain pääsen sisään, jonka pistin toiseksi hakutoiveeksi, kun en oikein keksinyt muutakaan alaa, ja opiskella vuosi sitä ja hakea uudestaan. Eli saas nyt nähdä mihin tämänkin suhteen päädyn.
2015-05-03 10.46.42 1
Mutta mutta, se suurin muutos tuleekin tässä: muutin poikaystäväni, jota Petteriksi kutsutaan, kanssa toukokuun alussa Jyväskylään. Taidettiin tuossa maaliskuun aikana päättää, että muutetaankin jo tämän kevään aikana, eikä odoteta kesään/syksyyn. Se tuntui hyvältä ratkaisulta, koska ramppaaminen Siilinjärven ja Äänekosken välillä oli luonnollisesti raivostuttavaa. Muuttohan ois ollu joka tapauksessa edessä, joten ajateltiin vain vähän nopeuttaa asioita, mutta ne sitten tapahtuivatkin odotettua nopeammin! Kaiken lisäksi Petteri pääsi oppipojaksi erääseen tatuointiliikkeeseen, johon sitten pääsee töihin kunhan on oppinut tarpeeksi, joten sekin oli eräänlainen "pakote" muuttaa tänne. Okei lätisemisen ja tekosyiden etsimisen sijaan halusimme vain päästä mahdollisimman nopeasti nukkumaan jokaiseksi tulevaksi yöksi toistemme viereen.

Jospa tää touhu lähtis tästä taas rullaamaan. Ulkoasun muututtua pitkän mietinnän ja pohdinnan jälkeen vanhat postaukset näyttävät vähän hassuilta. Nimenkin saatan jossain vaiheessa päivittää, onhan tätä käytetty jo melkein neljä vuotta. Tää tuntuu vähän oudolta ja pelottavalta, koska mulla ei ole hajuakaan mistä tulisin jo esimerkiksi seuraavassa postauksessa kirjoittamaan. No, juttua tulee jos on tullakseen. 

No comments:

Post a Comment