31 May 2015

Lakkiaiset

IMG_1310IMG_1339IMG_1376IMG_1426IMG_13872015-05-30 09.17.04 1
Päivä, jota tuli jännitettyä ja ennen kaikkea odotettua se kolme vuotta hujahti kuin hujahtikin hetkessä ohi. Lakitus starttasi koululla siinä kymmeneltä ja meidän poppoo oli jo tuntia aiemmin Kuopiossa, kun ei meinannut malttaa olla kotonakaan. Juhla oli mukava ja puheet kauniita, mutta kävihän se luonnollisesti vähän pitkäveteiseksi, kun itse on aakkosten alkupäässä ja lakitettavia oli 112...

Kotona ei ehditty olla "rauhassa" kuin joku viisi minuuttia, kunnes ensimmäiset vieraat saapuivat. Sukulaisia oli mukavaa nähdä, mutta rehellisesti sanoen en oikein osaa olla juhlakaluna saati seurustella jokaisen kanssa. Meinas ottaa voimille heh. Kilistely piti hoitaa varmaan viiden eri seurueen/vieraan kanssa lähestulkoon peräkkäin, joten kuoharikin melkein humahti päähän, varsinkin kun olin syönyt aika huonosti: jostain kumman syystä en syönyt paljoakaan edes omissa juhlissani. Ei vaan maistunut.

Illalla painelimme ystäväiseni Ellan ja Petterin kanssa Kuopioon Väinölänniemelle ottamaan mm. kuvia minusta (laittelen niitä sitten joskus tänne) ja muuten vain oleilemaan. Lukiourakka on virallisesti takana ja se tuntuu ihan pirun hyvältä, mutta en vaan oikeasti pysty käsittämään miten aika meni loppujenlopuksi niin nopeasti. Lukioaika oli kärjistetysti elämäni paskinta ja parhainta aikaa, niin monta asiaa ehti ja - valitettavasti myös pääsi - sen aikana tapahtumaan. Tuli muututtua ja kasvettua ihmisenä suhteellisen paljon ja käymään läpi monia hyvä ja epämieluisia asioita, mutta ilman niitä en ehkä olisi nyt sellainen kuin nyt olen. En nyt kuitenkaan lähtisi ns. kiittelemään niitä huonoja juttuja, mutta ne opettivat paljon.

Onnea vielä kaikille valmistuneille!

2 comments:

  1. No arvaa kun olin melkein siellä vikana saamassa sitä lakkia nii joutu ikuisuuden jännittää siellä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. voin vain kuvitella tuskasi :--D

      Delete