28 May 2015

Kotikunnilla

Tuntuu aika hassulta olla pitkästä aikaa Siilinjärvellä, tai no, reilun kolmen viikon jälkeen. Silloin kolme viikkoa sitten heti muuton jälkeen muutamat ekat päivät, tai itseasiassa yöt olivat pahimmat: ekana yönä vollotin varmaan tunnin koti-ikävää. Kaikki tuntui kamalan lopulliselta ja olo oli kuin joku olisi kuollut, tai mut olisi hylätty tai jotain. Jälkeenpäin ajateltuna se tuntuu vähän typerältä, koska eilen ennen lähtöä tuntui siltä, että olisin ihan hyvin voinut odottaa vielä huomiseen, mutta ei kun Hanna koti-ikävässään osti junalipun, jolla pääsisi mahdollisimman nopeasti "kotikotiin". Meidän yhteiselo on ensimmäisen kuukauden aikana sujunut niin hyvin, että oikeastaan kaipaan jo nyt vähän takaisin Jyväskylään, vaikka toki täälläkin on tosi lepposaa olla porukoiden kanssa ja järkätä lakkiaisia.

Mulla oli eilen illalla aika kummallinen olo. On jokin tietynlainen haikeus, kun on täällä. Sisko majailee nykyään minun entisessä huoneessa ja minä puolestaan vierashuoneessa. Eilen illalla istuttiin tuttuun tapaan siskon ja äidin kanssa keittiössä mässyttäen sipsiä ja vaihtaen kuulumisia ja juttelemassa niitä näitä, niin kuin aina koulun/työpäivän jälkeenkin. Kaikki meni aikaisin nukkumaan ja minä tapoin aikaa tuttuun tapaan tässä koneella. Aamulla istuin omalla paikallani keittiönpöydässä syöden leipää ja katselin ikkunasta takapihalle. Niin kuin aina ennenkin. Jännää.
2015-05-24 01.06.58 1
2015-05-27 04.45.27 1
Nämä ihanaiset en kyl tiedä miksi näitä pitäisi kutsua, REMMIT?? saapuivat eilen! Aaaa, tykkään näistä ihan hirveesti, voisin käyttää niitä vaikka koko ajan... Eilen oli muutenkin vähän liian hyvä päivä, kun sain Judas Priestin lipun myytyä (kuulostaa varmaan vähän oudolta iloita, mutta rahatilanteen takia piti uhrautua :/) minkä myötä saatiin sitten bensarahat Joensuun reissulle Nightwishin keikalle, joka on jo ens lauantaina?! Hullua, vastahan mä puol vuotta sitten hehkutin sitä että ostin lipun... Pääsykokeistakin selviydyin ihan "kunnialla". Pitää vielä vähän päntätä siihen toiseen pääsykokeeseen, mutta noin muuten lähti pieni taakka harteilta.

Lauantaina sit vihdoinkin lakki päähän!

2 comments: