31 December 2014

kaksituhattaneljätoista

"Joka vuotinen" millainen vuoteni oli -katsaus. Miten nää vuodet vierii näin..? Ajattelin, että tekisin tämän suht samaan malliin kuin viime vuonnakin. Edellisen voit siis katsastaa tästä. Onneksi tämä vuosi oli huomattavasti parempi kuin edeltävä. Kollaasit taas vain kesäkuukausista, kun silloin on tullut otettua enemmän "monipuolisia" kuvia...
IHMISSUHTEET
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - Kyllä, parikin. Huippuja ihmisiä taas vaihteeksi kyseessä.
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - Näinkin on päässyt käymään. Mikä on tosin ollut ihan hyvä juttu.
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Hmm, no siis totesimme tuossa viikonloppuna, että ollaan pari... Joten kyllä.
4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Kaikki festarit ja keikat joilla tuli käytyä, luonnollisesti. Siilinlahden laiturin pussikaljailut ja kännipyöräilyt Ellan kanssa Siilinjärven epäjännittävässä kesäyössä. Ja no varmaan sekin, kun "törmäsin" tähän ihanaan mieheen.
5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?  - En.
6. Synnyttikö kukaan läheisesi? - Ei.
7. Kuoliko kukaan läheisesi? - Ei onneksi.

KESÄKUU
Heti koulun loputtua mulla alkoi vaan parin viikon rupeama töissä, mutta no, olihan se parempi kuin ei mitään. Kesäkuun ehdoton kohokohta oli kauan ja kärsimyksessä odotettu Tuska. Dimmu Borgir olikin se suurin juttu mitä odotettiin....
1. Tuskan saalis! Kaipuu on suuri. 2. Ihana Shagrath 3. Ihana Samy 4. "Ihana" minä 5. Ahmon urheilukenttä ja känni 6. Ihana Ella ja minä Lost Societyn jälkeen aah jee.

ITSE 
1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - Tämä on aina jotenkin niin hankala kysymys. Ulkonäöllisesti ainakin, tuli vaihdettua tuota tukkatyyliä suht radikaalisesti (ainakin omasta mielestäni) ja rautakin löysi tiensä naamaani. En osaa sanoa miten muuten.
2. Oletko tehnyt jotain mitä kadut? - En itseasiassa kadu yhtään mitään.
3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - En.
4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - Eipä muistu mieleen.
5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - Nenäkoru ja septum.
6. Vuoden suurin saavutuksesi? - Olin jopa onnellinen.
7. ...ja suurin epäonnistuminen? - Varmaan yhteydenpito ihmisiin, tosin se on kyllä ihan ainainen ongelma. Anteeksi kaikki.

HEINÄKUU
Päätettiin suht extemporesti Ellan kanssa lähteä Ilosaareen päiväksi, eli tsekkaamaan nämä jokapaikanhöyläbändit. Postauksen tähänkin löytää tuolta jostain. Heinäkuun alussa kävin myös Oulussa ja samalla reissulla tapaamassa nykyistä hyvää ystävääni ensimmäistä kertaa! Kuopio rockia ei tulisi myöskään unohtaa. Toisaalta siitä ei ole mitään ihmeellistä sanottavaa koska loppujen lopuks rokkikokki on aina täynnä näitä jokapaikanhöyläbändejä ja sit on vaan yksi suuri nimi, kuten esimerkiksi Helloween ja Scorpions. Joten jaa.
1. Stam1na Ilosaaressa! Mahti keikka 2. Siilinjärven kesäteatteri ja känni 3. Lost Society ja hikinen meno Kuopio rockissa 4. ... ja sama jatkuu 5. Hyviä hetkiä ja hyvää ruokaa 6. Scorpions itketti

1. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - Pari vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Toinen heistä on yksi parhaimmista kavereistani, vaikka ollaan tunnettu "vasta" vuosi ja nähty irl huikeat kaksi kertaa. Toisesta taisi sitten tulla poikaystävä hassua sanoa näin aivan huikea tapaus kyseessä, ylistämisen aihetta riittäisi kyllä pitkän listan verran. Hänen kanssaan on niin rentoa ja hyvin, hyvin hauskaa, eikä tarvitse olla muuta kuin oma itsensä. On niin komeakin, etten kestä.
2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi? - Tuskin lupailin mitään.
3. Missä maissa kävit? - En kyllä missään.
4. Mitä haluaisit vuodelta 2015 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2014? - Minusta 2014 oli loppujenlopuksi - varsinkin verrattuna aikaisempiin vuosiin - hyvin onnistunut, joten vaikea sanoa. PAITSI ETTÄ haluaisin menestyä yo-kokeissa vähän paremmin kuin mitä nyt syksyllä. Noin muuten haluaisin vuonna 2015 saada vihdoinkin sen tatuoinnin, tai ehkä useammankin...
5. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2014? - Kaikki festareiden päivämäärät..? Kyllä varmaan jotkut muutkin tietyt, varsinkin nyt joulukuun ajalta.
6. Kärsitkö vammoista? - Niskat on ollut aina jumissa keikkojen jälkeen ja käsivarret mustelmilla. Jos sitten muista niin lähinnä henkisistä.
7. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - Liput Tuskaan ja Jalometalliin. Liput Judas Priestin ja Nightwishin keikoille. Septum. Punainen hiusväri. Kaikki levyt mitä oon ostanut... Ei siis voi sanoa vaan yhtä.
8. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - Varmaan Ellan, kun oon välillä niin epäkiinnostunut kaikesta.
9. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - Keikoille ja lävistyksiin, levyihin sun muuhun "turhaan". Alkoholiinkin uppos kesällä.
10. Mistä innostuit eniten? - Ei voi muistaa yhtä ja tiettyä.
11. Vuoden 2014 ihmiset: - Ella, aikaisemmin mainitut miehet, äiti ja siskoseni.
12. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - Varmasti onnellisempi, pimeydestä huolimatta.
13. Sosiaalisempi? - En minä sitä osaa sanoa. Ehkä.
14. Rikkaampi vai köyhempi? - Köyhempi varmaan. En minä viime vuoden rahatilannetta muista.
15. Miten aiot viettää joulun? - Kotonahan tuo meni, kuten aina.
16. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? - En muuttaisi mitään.
17. Rakastuitko vuonna 2014? - Kyllä. Vaan en ihmiseen, mutta kaikkeen muuhun ihanaan ja ihmeelliseen.
18. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? - Yksi.
19. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Unelmien poikamiestyttö, täyttä paskaa mutta parasta viihdettä. Syke, Tellus, Extant... Salkkareita tietenkään unohtamatta.
20. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?  - En käyttäisi sanaa vihaa, mutta ajatuskin hänestä oksettaa aiempaa enemmän.
21. Mikä oli paras lukemasi kirja? - Potterit ovat olleet hyviä, mitä nyt olen ehtinyt lukemaan. Oon lukenut tänä vuonna aika vähän. Säälittävän vähän suorastaan.
22. ...entä musiikillinen löytö? - Liikaa.
23. Mitä halusit ja sait? - Dimmu Borgirin, Lost Societyn monta kertaa!, Anthraxin, King Diamondin ja Testamentin eturivistä.
24. Mitä halusit, muttet saanut? - No se tatuointi varmaan, mutta ehtiihän sitä vielä saada raajat täyteen.
25. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - Ehdottomasti kolmas Hobitti!
26. Ketä kaipasit? - Aika montaa ehti kaipailemaan.
27. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - Tänä vuonna en onneksi ollut menettämässä järkeäni.

ELOKUU
Elokuun kohokohta oli Jalometalli! Oli sairaan siistiä nähä Testament ja King Diamond. Oulun reissu oli muutenkin ihan hyvä lopetus hyvälle kesälomalle. Itseasiassa tajusin vasta nyt että osa noista kuvista on syyskuulta, mutta jaa, ihan sama.
1. ABC:n vessa ja känni 2. Timo Kotipelto Kuopion musakeskuksella! 3. Siilinlahden laituri ja känni 4. Väinölänniemi ja uusi letti 5. Jaa no meni ilmeisesti vähän väärään järjestykseen... 6. Vänäri edelleen
MUUTA
1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - Kahta tai kolmea.
2. Oletko joutunut tappeluun? - En ole.
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - Ajanut ja kävellyt päin punaisia.
4. Oletko juonut "perseitä"? - No vieläkään en ole sammumista ja känniyrjöjä kokenut joten olenko vai enkö ole?
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - En edelleenkään.
6. Mikä poliittinen tapahtuma herätti eniten tunteita? - TASA-ARVOISEN AVIOLIITTOLAIN HYVÄKSYMINEN.
7. Kerro arvokas elämänohje, jonka opit vuonna 2014? - Tee asioita, joista pidät. Näytä siltä, miltä haluat.

Kaikesta tästä voi vissiin päätellä, että kesä meni enimmäkseen Ellan seurassa, tai no, periaatteessa koko vuosi. Ella nyt vaan sattuu olemaan ainoa Siilinjärvellä 24/7 asuva ystäväinen. Muistaakseni mainitsin mm. edellisessä vuosikatsauksessa, että olin Ellaan tutustunut ja nyt me ollaan kuin mikäkin paita ja perse tai Seppo ja Ismo tai puli ja alko. Ollaan niin erilaisia, mutta silti jotenkin hyvin samanlaisia. Varmaankin isoin "kiitos" tästä vuodesta menee siis Ellalle. Olen enemmän kuin kiitollinen siitä, että otit tuolloin minuun yhteyttä ja vuodessa otit paikkasi parhaana ystävänäni.


Hyvää uutta vuotta kaikille! Illalla baariin.

No comments:

Post a Comment