13 July 2014

vauhtia perseeseen - Ilosaarirock 2014

Jees, kesän toinen festari tosin vain yhden päivän kestoinen takana, oli ihan mukavaa, vaikka voin toki myöntää että tylsyydeltä emme välttyneet, sillä jammaillu meidän osalta starttasi vasta illalla. Lähdettiin siihen nähden tosi aikaisin liikkeelle, vain siksi että saataisiin 100% varmuudella festarialueelta paikka autolle, koska voin myöntää senkin että ei hirveesti ois kiinnostanut lähteä etsimään kauempaa keskustasta jotain muuta p-paikkaa.

Meillä oli alunperin tarkotuksena käydä kattomassa Stam1nan ja Turmion kätilöiden lisäksi Lost Society, mutta tultiin lopulta siihen päätökseen ettei meillä ole mitään mahollisuuksia päästä lähellekkään lavaa Stam1nan aloittaessa, sillä Losti olisi lopettanut samaan aikaa eri lavalla kuin Stam1na aloitti. Joten jäätiin suosiolla katsomaan Mustaschia, mikä olikin sitten ihan kamalaa sontaa.

No joo se siitä, Stam1nahan kruunasi tuttuun tapaan kaiken. Kuopio rockia odotellessa.

Mikä tää juttu on olevinaan kun on enää kuukaus lomaa.

4 comments:

 1. Nyky-nuoriso se vaan räplää kännykkäkameraansa joka keikalla ja ottaa kuvia eikä osaa nauttia ja olla mukana enää bändin soittaessa täysillä...Vituttaahan siinä alkaa vaan kun itse yrittää olla meiningeissä ja joku teini kännykkänsä kanssa vaan edessä heiluu...oih voih :/ kyllä niitä keikka kuvia näkisi varmasti bändien omilta sivuilta ja muualtakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No se on kyllä totta, vaikka tosin räpsin kuvia itsekin (eli pieni ristiriita joo, mutta se luuri on mulla säälittävän vähän aikaa kädessä suhteessa siihen 60min-> keikkaan) mutta kyllä mulla ainakin menee se meininki kuvien edelle, otan niitä vain jos tulee hyvä sauma. Tosiaan raivostuttaa semmoset jotka tulee eturiviin vaan videoimaan koko keikan, tai ylipäänsä vaan möllöttämään!? nimim. kokemusta on kun joku kaappi seisoo tekemättä mitään koko keikan ajan siinä ittes eessä..... Sitä mä en ihan hiffaa. Mutta muistoiksihan niitä halutaan, kuten itsekin haluan,_varsinkin_niistä bändeistä joita näkee harvoin tai tietää ettei välttämättä tule näkemään ihan heti.

   En nyt tiedä viittasitko kommentillasi suoraan minuun vai oliko se ihan yleistys(?) =D

   Delete
 2. Tuun moikkaa sua Kuopio Rockissa, jos uskallan :'D

  ReplyDelete